reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Z tego co wiem to trzeba przepracować te 30 dni, przynajmniej u mnie w firmie tak było i dopiero wtedy jesteś chroniona :)
u mnie tez tak bylo. Sama mialam taki przypadek z pracownica. przyniosla mi zwolnienie w 31 dniu od zatrudnienia.:)
a co do mycia okien nie wypowiadam sie bo za kazde słowo jestem negowana. jesli wiecie lepiej okej . przyjmuje do wiadomosci:)

reklama
Kochana mając wizytę prawie o 20 ciężko było dzwonic. Dlatego napisałam. Jestem już po rozmowie i wszystko jest ok :)
Aha no rozumiem i super, mnie się cały czas dopytują czy wrócę do pracy, bo nie wiedzą czy kogoś szukać . A przecież nie wiem, wszystko zależy do lekarza a nawet jeśli wrócę to nie będę już dawala z siebie wszystkiego

u mnie tez tak bylo. Sama mialam taki przypadek z pracownica. przyniosla mi zwolnienie w 31 dniu od zatrudnienia.:)
a co do mycia okien nie wypowiadam sie bo za kazde słowo jestem negowana. jesli wiecie lepiej okej . przyjmuje do wiadomosci:)

Marla dzwoniła do mnie szefowa i potwierdziła moja teorie. Przedłużamy umowę do dnia porodu później macierzyński z Zusu

Ja wiem że sam brzuch pojawia się później bo w pierwszej ciąży było powoli widać w 12 tc, ale nawet mąż mi uwagę już zwrócił... Ubrania mierzyłam wieczorem i liczę że jutro będzie to lepiej wyglądać, chociaż to też będzie wieczór xD
To moze jedz lekkostrawne rzeczy i dużo pij wody, a jak nie to luźniejsza bluzka i będzie git :)

Dziewczyny, ja dziś zrobiłam drugie beta hcg i czekam do 16 na wyniki, mam nadzieje, ze wszystko będzie dobrze :) mam do Was pytanie, czy orientuje się któraś z Was czy beta tez wzrasta jak jest puste jajo?

reklama
Do góry