No ciężko właśnie, trochę lipa bo myślałam że kompletnego nic nie będzie widać.... Jutro zaczynam 8 tydzień a tu takie rzeczy :| podejrzewam że to po prostu przez te wszystkie wzdęcia itd zastanawiam się czy innej bluzki nie ubraćwow szybciutko a mozesz wciagnać?
reklama
Madelaine701
Fanka BB :)
Może jakieś wzdęcie masz, trochę chyba za szybko na brzusio. Albo już taka schizaOdbije trochę od tematu, jutro mam imprezę, ubieram wszystko co mam przygotowane na wieczór i stwierdzam że brzuch tak jakoś odstaje nie potrafie tego ukryć w żaden sposób
no jak Ci zalezy zeby ukryc to chyba inna bluzkaNo ciężko właśnie, trochę lipa bo myślałam że kompletnego nic nie będzie widać.... Jutro zaczynam 8 tydzień a tu takie rzeczy :| podejrzewam że to po prostu przez te wszystkie wzdęcia itd zastanawiam się czy innej bluzki nie ubrać
Zaskoczona2013
Fanka BB :)
Jak na smsa? Nie bylo by lepiej zadzwonić, trochę to nie poważne
Kochana mając wizytę prawie o 20 ciężko było dzwonic. Dlatego napisałam. Jestem już po rozmowie i wszystko jest ok
Paulina90
Zaangażowana w BB
Pracuje zaledwie drugi tydzień. Na zwolnieniu nie może dać mi wypowiedzenia. Obecne zwolnienie mam do 8.11 a później będzie kolejne bo są do tego wskazania wiec jestem spokojna
Z tego co wiem to trzeba przepracować te 30 dni, przynajmniej u mnie w firmie tak było i dopiero wtedy jesteś chroniona
Ja wiem że sam brzuch pojawia się później bo w pierwszej ciąży było powoli widać w 12 tc, ale nawet mąż mi uwagę już zwrócił... Ubrania mierzyłam wieczorem i liczę że jutro będzie to lepiej wyglądać, chociaż to też będzie wieczór xDMoże jakieś wzdęcie masz, trochę chyba za szybko na brzusio. Albo już taka schiza
Paulina90
Zaangażowana w BB
Mam info ze to i tak ZUS wypłaca macierzyński wiec podobno należy mi się jak przysłowiowa micha dla psa
To chyba nie jest macierzyński tylko 1000zl tzn kosiniakowe
reklama