reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Dziewczyny smarujecie sie już czyms moze na rozstepy?:( slyszalam ze ponoc super sie sprawdza oliwka bambino. ;)
Ja sie smarowalam, ale jestem szczupła brzuch miałam wielki to pare małych się pojawiło... myślę, że jak mają wyjść to i tak wyjdą a kremy tylko trochę pomogą:) jest to i tak niska cena za tak ogromne szczęście:) na plaży co druga kobieta ma rozstępy i sie nie przejmują:)

reklama
Dziewczyny smarujecie sie już czyms moze na rozstepy?:( slyszalam ze ponoc super sie sprawdza oliwka bambino. ;)
Nie myślałam o tym jeszcze, ale chyba zacznę, podobno krem Mustela jest super (dość drogi ale wydajny). Wprawdzie ja rok przed zajściem w ciążę dużo ćwiczyłam i mam płaski i umięśniony brzuch ale pewnie nie zaszkodzi się wspomagać od początku ;)

Nie myślałam o tym jeszcze, ale chyba zacznę, podobno krem Mustela jest super (dość drogi ale wydajny). Wprawdzie ja rok przed zajściem w ciążę dużo ćwiczyłam i mam płaski i umięśniony brzuch ale pewnie nie zaszkodzi się wspomagać od początku ;)
Kolezanka mi właśnie doradzila smarować sie od początku, mowila ze to naprawde duzo daje. Ma zaledwie 3 malutkie kreseczki na boczku. A naprawdę duzo przytyla podczas ciazy :)

Ja miałam kremy z tołpy, fajne ale trochę drogie. Rozstępów brak nowych. Wcześniej parę na boczkach już miałam. Smarowałam się może nie od początku ale od drugiego trymestru jakoś.

Ja i bez ciazy sie smaruje codziennie [emoji6] obecnie mam narazie zapas kremów antycellulitowych do ud i pośladków i na ujedrnienie piersi [emoji14] promka w rossku byla to sie obkupilam [emoji23]
Jak sie skoncza to chyba dalej sie bede nimi smarować [emoji6] nie wierze w te wszystkie super hiper kremy oliwki bo ja w pierwszej ciazy smarowalam sie od poczatku a rozstepy mam [emoji6] to bardziej genetycznie uwarunkowane [emoji6]
Dla mnie to nowość więc fajne uczucie [emoji28]
Zerwałam ostatnio dwie ostatnie maliny z ogródka na działce i pytam czy chce jedną, a on na to "nie, zjedzcie sobie" [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Dla mnie to tez nowosc w sumie, pierwsza ciążę przechodzilam od poczatku do konca sama i ex nigdy tak do mnie nie powiedział [emoji6] no i dla mojego tz to juz zupelnie nowość ta cala ciąża [emoji6]

Hej dziewczyny:)
Umówiłam swoją wizytę wcześniej z powodu śluzu zabarwionego krwią ale u innego lekarza. Także dzisiaj pierwszy raz widziałam mój pęcherzyk ciążowy:), 8.6 mm, zarodka jeszcze nie widać, echa jeszcze nieuwidoczniono. Zgodnie z aplikacja u mnie to 5 + 2, ale lekarz stwierdził, ze raczej to młodsza ciąża. Mimo wszystko mam we wtorek wizytę już u mojego docelowego ginekologa i zobaczymy co tam mi powie.

Hej dziewczyny:)
Umówiłam swoją wizytę wcześniej z powodu śluzu zabarwionego krwią ale u innego lekarza. Także dzisiaj pierwszy raz widziałam mój pęcherzyk ciążowy:), 8.6 mm, zarodka jeszcze nie widać, echa jeszcze nieuwidoczniono. Zgodnie z aplikacja u mnie to 5 + 2, ale lekarz stwierdził, ze raczej to młodsza ciąża. Mimo wszystko mam we wtorek wizytę już u mojego docelowego ginekologa i zobaczymy co tam mi powie.

Będzie dobrze!! Trzymam kciuki!
Chodzicie do ginekologa prywatnie? Ile płacicie za wizytę? Ja właśnie myśle czy umówić się na poniedziałek czy na wtorek.

Będzie dobrze!! Trzymam kciuki!
Chodzicie do ginekologa prywatnie? Ile płacicie za wizytę? Ja właśnie myśle czy umówić się na poniedziałek czy na wtorek.
Jeżeli nic się nie dzieję warto nawet ten dzień później, bo może malich urośnie na tyle, że będzie już widać serduszko:) ja chodzę prywatnie, bo mi tak wygodniej:)

reklama
Do góry