reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Ja chwilowo tez bez ochoty ale ogólnie to chyba nie ma przeciwwskazań:)
Dziewczyny czy w poprzednich ciążach miałyście mdłości? Jeśli tak to kiedy się zaczęły, w którym tygodniu?
Mam nadzieje, ze tylko opanuje się z jedzeniem bo od wczoraj mogłabym pochłonąć wszystko;) raczej muszę na także jedzenie uważać:)
Miałam mdłości w poprzedniej ciąży od dokładnie 6t0d się zaczęły, były chyba do 10 tygodnia...

reklama
Dziewczyny a jakie suplementy bierzecie ? [emoji57] ja narazie jeszcze sam folik biore mysle co by tu jutro kupić [emoji57]

Dziewczyny a jakie suplementy bierzecie ? [emoji57] ja narazie jeszcze sam folik biore mysle co by tu jutro kupić [emoji57]
Ja biorę kwas foliowy już 3 miesiące, ale resztę witamin póki co staram się przemycać w żywności. Witaminy D po gorącyn lecie też na pewno mam sporo. ;) Chyba, że w badaniach wyjdzie mi jakiś niedobór - wtedy pewnie coś dołączę.

Ja biorę kwas foliowy już 3 miesiące, ale resztę witamin póki co staram się przemycać w żywności. Witaminy D po gorącyn lecie też na pewno mam sporo. ;) Chyba, że w badaniach wyjdzie mi jakiś niedobór - wtedy pewnie coś dołączę.
ja sam kwas foliowy biore od ponad roku [emoji57] A nie zamierzasz brać czegos typu femibion pregna czy prenatal ? Zazwyczaj lekarze radza brać taki komlet witamin z dha [emoji848]

ja sam kwas foliowy biore od ponad roku [emoji57] A nie zamierzasz brać czegos typu femibion pregna czy prenatal ? Zazwyczaj lekarze radza brać taki komlet witamin z dha [emoji848]
Jak mi lekarz doradzi to pewnie wykupię, ale czytałam gdzieś, że to takie trochę nakrecanie biznesu, bo większość witamin można pozyskać z dobrej diety..

Jak mi lekarz doradzi to pewnie wykupię, ale czytałam gdzieś, że to takie trochę nakrecanie biznesu, bo większość witamin można pozyskać z dobrej diety..
Ale jednak czasami w ciazy moze byc ciężko z dostarczaniem odpowiedniej dawki wszystkiego jak przyjda wymioty czy brak apetytu czy chec jedzenia w kolko jednego [emoji57]

Ale jednak czasami w ciazy moze byc ciężko z dostarczaniem odpowiedniej dawki wszystkiego jak przyjda wymioty czy brak apetytu czy chec jedzenia w kolko jednego [emoji57]
No pewnie, trzeba być elastycznym ;) i jednocześnie może trochę naiwnie wierzyć, że to co opisujesz nie nastąpi [emoji39][emoji39][emoji39][emoji39][emoji39]

reklama
Do góry