reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

dziś jest 24 dc, zawsze mam 26-27 dniowe cykle, ale to pierwszy po ciąży biochemicznej więc nie mam pojęcia ile może trwać.. testuję za tydzień jak nie będzie wcześniej @

reklama
dziś jest 24 dc, zawsze mam 26-27 dniowe cykle, ale to pierwszy po ciąży biochemicznej więc nie mam pojęcia ile może trwać.. testuję za tydzień jak nie będzie wcześniej @
Ooo to do testu bliżej niż dalej :) oby franca nie przyszla, ja dziś mam 27 dc i piękne kreski na teście

A ja to w sumie nie wiem kiedy @ przyjdzie [emoji57] jak nie mierze temperatury to nie wiem kiedy owu ani kiedy @ [emoji57] irytuje mnie to [emoji57] bo rownie dobrze moze byc u mnie @ za 2 jaki i za 5dni [emoji57]

@Agatki, widziałam testy, zdecydowanie coraz bardziej wyraźne!
A tu jeszcze ktoś jeszcze miał bladziocha, prawda? Jak to się potoczyło, mamy drugą czerwcową mamę?

Ja ostatnio miałam cień cienia :) póki co jeszcze nic pewnego, postanowiłam narazie nie testować ;) dopiero w sobote jeśli @ nie przyjdzie [emoji3]
Też dobry pomysł :) będzie wszystko jasne, podziwiam za cierpliwość :*
@Agatki, widziałam testy, zdecydowanie coraz bardziej wyraźne!
A tu jeszcze ktoś jeszcze miał bladziocha, prawda? Jak to się potoczyło, mamy drugą czerwcową mamę?
Właśnie Klaudia miała cień, tak więc jest szansa że będzie druga mamusia czerwcowa. W sobotę się okaże

Pozwolę sobie przycupnać, może się teraz uda a wtedy nadal czerwcowy termin będzie, jeszcze głupia mam nadzieje [emoji17]

Ostatnia edycja:
@leeleeth cieszę się, że ostatecznie wróciłaś. Trzymam kciuki żeby teraz się udało! [emoji1307]

U mnie ból znów na tej lini w podbrzuszu. Na wkładce ślady śluzu, jakby szykowało się do @. [emoji24]

reklama
Do góry