reklama
Ooo to do testu bliżej niż dalej oby franca nie przyszla, ja dziś mam 27 dc i piękne kreski na teściedziś jest 24 dc, zawsze mam 26-27 dniowe cykle, ale to pierwszy po ciąży biochemicznej więc nie mam pojęcia ile może trwać.. testuję za tydzień jak nie będzie wcześniej @
Klauduśka23
Fanka BB :)
@Agatki, widziałam testy, zdecydowanie coraz bardziej wyraźne!
A tu jeszcze ktoś jeszcze miał bladziocha, prawda? Jak to się potoczyło, mamy drugą czerwcową mamę?
Ja ostatnio miałam cień cienia póki co jeszcze nic pewnego, postanowiłam narazie nie testować dopiero w sobote jeśli @ nie przyjdzie [emoji3]
Też dobry pomysł będzie wszystko jasne, podziwiam za cierpliwość :*Ja ostatnio miałam cień cienia póki co jeszcze nic pewnego, postanowiłam narazie nie testować dopiero w sobote jeśli @ nie przyjdzie [emoji3]
Właśnie Klaudia miała cień, tak więc jest szansa że będzie druga mamusia czerwcowa. W sobotę się okaże@Agatki, widziałam testy, zdecydowanie coraz bardziej wyraźne!
A tu jeszcze ktoś jeszcze miał bladziocha, prawda? Jak to się potoczyło, mamy drugą czerwcową mamę?
Klauduśka23
Też dobry pomysł będzie wszystko jasne, podziwiam za cierpliwość :*
Jakoś w tym cyklu jestem spokojna i nie narwana jak za każdym razem w poprzednich cyklach z testowaniem.. Ci ma być to będzie chociaż wiem, ze jak @ jednak przyjdzie to będzie chwila załamki
martoosia04
reklama
Zostań z nami kochana :*Pozwolę sobie przycupnać, może się teraz uda a wtedy nadal czerwcowy termin będzie, jeszcze głupia mam nadzieje [emoji17]