reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Ces

Fanka BB :)
Członek załogi
Witam wszystkie przyszle mamy.Zakladam ten watek wczesniej by razem z wami czekac na wyniki.Mam nadzieje ze sie polubimy i bedziemy wspierac.
Ci%C4%85%C5%BCa-%E2%80%93-jak-przygotowa%C4%87-si%C4%99-do-ci%C4%85%C5%BCy-768x512.jpg

Załączniki

• Ci%C4%85%C5%BCa-%E2%80%93-jak-przygotowa%C4%87-si%C4%99-do-ci%C4%85%C5%BCy-768x512.jpg
    Ci%C4%85%C5%BCa-%E2%80%93-jak-przygotowa%C4%87-si%C4%99-do-ci%C4%85%C5%BCy-768x512.jpg
    40 KB · Wyświetleń: 28 758
reklama
Troszke .....narazie staramy sie.Testy owulacyjne poszly w ruch i zobaczymy.Mam nadzieje ze zaskocze to moj 3 cykl staran .

Wiesz, z praktyki wiem, że takie siedzenie n forum i nastawia ie się to najgorsza rzecz jaką można sobie robić, a zwłaszcza zakładanie tematu.. Są tematy 'staramy sie'. Jeśli już, nastawianie się na konkretne terminy bardzo później boli.
Jesli sie nie uda to trudno. Ale napewno dojda tu super babeczki a wtedy usune sie z watku. spokojnie[emoji57]A na staramy sie niestety odnioslam wrazenie ze dziewczyny tam sie bardzo dobrze znają i ciezko bylo mi sie tam wbic.

Ok, to w sumie jest jakieś argument, no dobra to przycupne tu z Tobą i oby nam wyszło :) masz już dzieci???

Ja mam synka 3 i pół roku, w styczniu miałam biochemiczna, dziś powoli szykowalabym się na sąd ostateczny.. No ale niestety. Dla odmiany może się teraz ktoś będzie pchal na świat. :)

Ja mam juz dwie corki [emoji846] Oboje moja ciazy byly bardzo planowane i ta rowniez. Obie wskoczyly tak jak planowalam dlatego mysle ze z ta tez nie bedzie problemu. Mam juz 35 lat wiec to moj ost dzwonek na cos jeszcze[emoji846]

Zazdroszczam, o pierwsze dziecko starałam się 2 lata z byłym narzeczonym I ten w końcu mnie zostawił, a potem pojawił się mój mąż i pach synek za pierwszym podejściem. A teraz staramy się od roku z przerwą 3 mies po biochemicznej, bo mocno to przeżyliśmy oboje.. Ale nic nadal nic . Już nawet nie mam nadziej ze się rodzina powiększy, no chyba że sobie kota sprawie :D
Zobaczymy teraz wg OM powinnam dostać @ 14 ego. Więc już niebawem :D

reklama
W takim razie trzymam kciuki aby sie udalo u Ciebie [emoji846]Do 14 fakt juz tuz tuz. Zleci szybko.

Do góry