reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

U mnie bylo tak samo. Dopiero 2 krechy pokazały sie 2 dni przedMoja kolejna wizyta jest 18.10 i juz nie mozemy sie z mezem doczekac[emoji813]️
Super! Ja z kolei nie mogę się doczekać jak zaczniemy się chwalić pierwszymi zdjęciami USG [emoji7]

Ciągle z tyłu głowy siedzi mi to, że może za wcześnie się cieszę... też masz takie obawy, czy potrawisz je od siebie odsunąć?

reklama
To prawda [emoji7] tym bardziej, ze test zrobiony 4 dni wcześniej był jeszcze negatywny...

Dziś probuje się dodzwonić do mojego ginekologa i umówić. Chciałabym żeby to było ok 11.10/11.10 - może będzie już serduszko bić? [emoji5]
A Ty kiedy się wybierasz?
Zależy ktory tc i dzien bedziesz miec no i kiedy byla owu [emoji4]Niee to zdecydowanie za wcześnie [emoji57] po co isc tak szybko zeby sie stresowac ze jeszcze nic nie widac ? [emoji57]
Ja ide dopiero okolo 22.10 to bedzie 7+4 [emoji4]

Super! Ja z kolei nie mogę się doczekać jak zaczniemy się chwalić pierwszymi zdjęciami USG [emoji7]

Ciągle z tyłu głowy siedzi mi to, że może za wcześnie się cieszę... też masz takie obawy, czy potrawisz je od siebie odsunąć?
Czasami mam. Ale staram sie nie myslec i dbac o siebie jak tylko potrafie najlepiej. To jest teraz najwazniejsze. Bardzo wazne jest wsparcie bliskich jeszcze mam straszna ochote na slodkie gdzie nigdy nie lubilam

Czasami mam. Ale staram sie nie myslec i dbac o siebie jak tylko potrafie najlepiej. To jest teraz najwazniejsze. Bardzo wazne jest wsparcie bliskich jeszcze mam straszna ochote na slodkie gdzie nigdy nie lubilam
Też nie przepadam za słodyczami, a chętnie sięgam po kosteczkę czekolady [emoji39]

Mówiłaś komuś oprócz partnera? Ja z mężem chcieliśmy powiedzieć rodzicom 13.10 (bo wyjeżdżamy akurat na weekend do nich) ale boję się to robić przed wizytą u ginekologa... z drugiej strony w końcu są to najbliższe mi osoby.

reklama
Do góry