Tylko takie testy robiłaś czy zwykły plytkowy też?Dziewczyny, zaczęłam sie zastanawiać czy gdyby nie było w ogole hormonu ciąży to by była tam ta ciemnoróżowa gąbeczka widoczna? Zauważyłam, ze im mocniejsze i bardziej widoczne paseczki na owu testach, tym ta gąbeczka była bardziej różowa. Na najmocniejszym była ta gąbka juz cała rozowa.
Tak sobie mysle - moze u mnie jeszcze jest niski ten hormon [emoji848][emoji848][emoji848] i dlatego nic nie widać.
Zobacz załącznik 901234
Zdj troche prześwietlone na żywo mocniej widać ten roz.
reklama
Meliska89
Fanka BB :)
Właśnie może spróbuj z testem z innej firmy.Powiem Ci szczerze że nie wiem, wiem tylko że akurat te testy z allegro były trochę lipne i gdy na normalnych paskowych testach była kreska to na tych ledwo cień
Kaamilaaa
A moge zapytac czemu mialas planowana cc ?A ja znowu miałam planowaną cc w 38 tyg więc nie zdążyłam odczuć jakichkolwiek boli porodowych, może to i lepiej
weź nie żartuj, że lepiej jazda jest jak się to na zimno po latach wspomina bo zaraz po no nie wiem miesiąc 2 jak mnie ktoś zapytał to się zarzekałam że nigdy więcej a po roku mi przeszło.... teraz czuje dreszczyk na samą myślA ja znowu miałam planowaną cc w 38 tyg więc nie zdążyłam odczuć jakichkolwiek boli porodowych, może to i lepiej
martoosia04
Póki co tylko te. Radzicie wjechać po inne? Może te z DOZ [emoji848]
Napewno taki będzie bardziej wiarygodnyPóki co tylko te. Radzicie wjechać po inne? Może te z DOZ [emoji848]
Meliska89
Spróbowałabym z innymiPóki co tylko te. Radzicie wjechać po inne? Może te z DOZ [emoji848]
Przez duża wagę dziecka. Ja niska bo 157 wzrostu a córka miała ponad 4 kg w 38 tcA moge zapytac czemu mialas planowana cc ?
reklama
Meliska89
Oo to niezła wagaPrzez duża wagę dziecka. Ja niska bo 157 wzrostu a córka miała ponad 4 kg w 38 tc