Grabcia123
Fanka BB :)
Możliwe że też będę musiała iść od nowa za tydzień.. Przygotowana jestem na to..Ja mam wizytę dopiero za tydzień, widzę że będę jedna z ostatnich [emoji846]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Możliwe że też będę musiała iść od nowa za tydzień.. Przygotowana jestem na to..Ja mam wizytę dopiero za tydzień, widzę że będę jedna z ostatnich [emoji846]
Razem ze mną ja mam 30 we wtorekJa mam wizytę dopiero za tydzień, widzę że będę jedna z ostatnich [emoji846]
Nie, ja mam dopiero 14.11.18Ja mam wizytę dopiero za tydzień, widzę że będę jedna z ostatnich [emoji846]
Czemu?Możliwe że też będę musiała iść od nowa za tydzień.. Przygotowana jestem na to..
O wow podziwiam [emoji846] który to będzie tydzień?Nie, ja mam dopiero 14.11.18
Ja również postanowiłam nie martwić się na zapas. Rozumiem, że każda z nas jest inna i każda ma jakieś przeżycia i doświadczenia za soba, niemniej pozytywne myślenie jest niemal tak ważne, jak zdrowe odżywianie i tego się trzymam!! [emoji6] [emoji39]Przejdzie nam jak kazda skonczy 12 tydzien
Ale podobno to w jaki sposob myslimy, przyciaga to, co nas spotyka. Jesli bedziemy myslec pozytywnie “u mnie wszystko bedzie super!“ to najprawdoppdobniej tak wlasnie bedzie
Osobiscie staram sie myslec tak: moje dziecko czuje kazdy moj smutek i stres. Dlaczego mam mu to dawac bez wyraznego powodu. Bede sie martwic, jesli cos bedzie nie tak, a nie na zapas.