reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Witam się dziewczyny, dopiero udało mi się Was nadrobić. Witam wszystkie nowe mamy i gratuluję udanych wizyt. Ja po pracy, na zakupy, odebrać moje dziewczyny, szybko obiad i do lekarza rodzinnego po skierowanie do endokrynologa (dostałam z kodem ciążowy) i na badanie krwi, teraz siedzę na zajęciach z gitary z moimi dziewczynami i nadrabiam Was:happy:

Przejdzie nam jak kazda skonczy 12 tydzien ;)
Ale podobno to w jaki sposob myslimy, przyciaga to, co nas spotyka. Jesli bedziemy myslec pozytywnie “u mnie wszystko bedzie super!“ to najprawdoppdobniej tak wlasnie bedzie :)
Osobiscie staram sie myslec tak: moje dziecko czuje kazdy moj smutek i stres. Dlaczego mam mu to dawac bez wyraznego powodu. Bede sie martwic, jesli cos bedzie nie tak, a nie na zapas.
Ja również postanowiłam nie martwić się na zapas. Rozumiem, że każda z nas jest inna i każda ma jakieś przeżycia i doświadczenia za soba, niemniej pozytywne myślenie jest niemal tak ważne, jak zdrowe odżywianie :) i tego się trzymam!! [emoji6] [emoji39]

reklama
Do góry