reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

U mnie dzisiaj 37 +2. Czop odchodził już na początku tego tygodnia. Termin mam na 19.06 i mam nadzieję, że wytrzyma bo 17.06 mam u najstarszego syna przedstawienie w przedszkolu z okazji dnia mamy i taty i bardzo mu zależy żebym była.
Poza tym od kilku dni czuję jak "rozchodzi" mi się miednica. Dopóki chodzę jest ok. Ale kiedy usiądę i chcę ponownie wstać, to poruszam się jak jakaś staruszka.

@AasiaI tak swoja drogą... Antosie to są super fajne i przystojne chlopaki:) Wiem, bo mam takiego jednego ;)
Hihi mój też jest cudaczek:)

Załączniki

• received_456064291833414.jpeg
    received_456064291833414.jpeg
    359,1 KB · Wyświetleń: 168
reklama
@AasiaI wielkie gratulacje! Śliczny Synuś :) teraz dużo zdrówka dla Was.
No to dziewczyny szalejecie widzę, tu czop, tu bóle no to zaraz kolejne porody.
Ja to znowu wczoraj czułam się jak Młoda bogini, jak w 27 a nie 37 tygodniu :D nic nie bolało, latanie cały dzień wszędzie. Ja to sobie chyba poczekam do 41 :D:o:sad:

U mnie dzisiaj 37 +2. Czop odchodził już na początku tego tygodnia. Termin mam na 19.06 i mam nadzieję, że wytrzyma bo 17.06 mam u najstarszego syna przedstawienie w przedszkolu z okazji dnia mamy i taty i bardzo mu zależy żebym była.
Poza tym od kilku dni czuję jak "rozchodzi" mi się miednica. Dopóki chodzę jest ok. Ale kiedy usiądę i chcę ponownie wstać, to poruszam się jak jakaś staruszka.

@AasiaI tak swoja drogą... Antosie to są super fajne i przystojne chlopaki:) Wiem, bo mam takiego jednego ;)
Ja wieczorem jeszcze mialam troszeczkę czopu i ogolnie wydzielina podobna do plodnego sluzu...ale z reszta jest masakra...jak poleze dłużej na jednym boku to pozniej pachwina pol dnia boli...i często czuje podbrzusze....ale nie boli tylko poprostu czuje ze sie napina...i synek mi sie rozchorowal ;( od razu jadę do lekarza dziś nie bede czekać...
O Matko jaki slodziak!!! Boski jest!
A Ty jak sie czujesz??

O rany jaki Słodziak [emoji7][emoji7][emoji7] Rośnij zdrowo Antoś [emoji173][emoji173][emoji173]
A jak ty się czujesz? Macica nadal tak bardzo boli?

Łączę się w bólu miednicy. Dokładnie tak jak opisałaś, ja od wczoraj rozchodzę się poniżej pępka. Z leżanki na ktg nie mogłam wczoraj wstać. Dziś rano całe podbrzusze boli, jakby mała z 20kg ważyła. A termin też mam na 19-tego, a nazapisywałam się na różnego rodzaju warsztaty dla mam i teraz nawet nie wiem czy dam radę tam dojść, bo jak wstaję to mam wrażenie, że nogą nie ruszę ;) U mnie czopu nie widziałam, ale za to po badaniu gin trochę wczoraj poplamiałam. Musimy się jakoś trzymać dziewczyny, choć łatwo nie jest ;)

@AasiaI wielkie gratulacje! Śliczny Synuś :) teraz dużo zdrówka dla Was.
No to dziewczyny szalejecie widzę, tu czop, tu bóle no to zaraz kolejne porody.
Ja to znowu wczoraj czułam się jak Młoda bogini, jak w 27 a nie 37 tygodniu :D nic nie bolało, latanie cały dzień wszędzie. Ja to sobie chyba poczekam do 41 :D:o:sad:
Ale Ci Młoda Bogini zazdroszczę ;) Chyba się z chęcią zamienię na moją rozpadającą się miednicę :D ;)
@Grabcia123 współczuję chorego synka :( Mam nadzieję, że szybciutko wróci do zdrówka!

Ja mam przedstawienie 14. 06 i też mi zależy, żeby być, bo to ostatnie od września szkoła ;) ja niestety też ledwo się ruszam, z jednej strony już chcę żeby było po a z drugiej mam tyle planów na najbliższe dwa tygodnie, że masakra ;)

reklama
Do góry