reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

U mnie dzisiaj 37 +2. Czop odchodził już na początku tego tygodnia. Termin mam na 19.06 i mam nadzieję, że wytrzyma bo 17.06 mam u najstarszego syna przedstawienie w przedszkolu z okazji dnia mamy i taty i bardzo mu zależy żebym była.
Poza tym od kilku dni czuję jak "rozchodzi" mi się miednica. Dopóki chodzę jest ok. Ale kiedy usiądę i chcę ponownie wstać, to poruszam się jak jakaś staruszka.

@AasiaI tak swoja drogą... Antosie to są super fajne i przystojne chlopaki:) Wiem, bo mam takiego jednego ;)
Hihi mój też jest cudaczek:)

Załączniki

• received_456064291833414.jpeg
    received_456064291833414.jpeg
    359,1 KB · Wyświetleń: 161
reklama
@AasiaI wielkie gratulacje! Śliczny Synuś :) teraz dużo zdrówka dla Was.
No to dziewczyny szalejecie widzę, tu czop, tu bóle no to zaraz kolejne porody.
Ja to znowu wczoraj czułam się jak Młoda bogini, jak w 27 a nie 37 tygodniu :D nic nie bolało, latanie cały dzień wszędzie. Ja to sobie chyba poczekam do 41 :D:o:sad:

U mnie dzisiaj 37 +2. Czop odchodził już na początku tego tygodnia. Termin mam na 19.06 i mam nadzieję, że wytrzyma bo 17.06 mam u najstarszego syna przedstawienie w przedszkolu z okazji dnia mamy i taty i bardzo mu zależy żebym była.
Poza tym od kilku dni czuję jak "rozchodzi" mi się miednica. Dopóki chodzę jest ok. Ale kiedy usiądę i chcę ponownie wstać, to poruszam się jak jakaś staruszka.

@AasiaI tak swoja drogą... Antosie to są super fajne i przystojne chlopaki:) Wiem, bo mam takiego jednego ;)
Ja wieczorem jeszcze mialam troszeczkę czopu i ogolnie wydzielina podobna do plodnego sluzu...ale z reszta jest masakra...jak poleze dłużej na jednym boku to pozniej pachwina pol dnia boli...i często czuje podbrzusze....ale nie boli tylko poprostu czuje ze sie napina...i synek mi sie rozchorowal ;( od razu jadę do lekarza dziś nie bede czekać...
O Matko jaki slodziak!!! Boski jest!
A Ty jak sie czujesz??

O rany jaki Słodziak [emoji7][emoji7][emoji7] Rośnij zdrowo Antoś [emoji173][emoji173][emoji173]
A jak ty się czujesz? Macica nadal tak bardzo boli?

Łączę się w bólu miednicy. Dokładnie tak jak opisałaś, ja od wczoraj rozchodzę się poniżej pępka. Z leżanki na ktg nie mogłam wczoraj wstać. Dziś rano całe podbrzusze boli, jakby mała z 20kg ważyła. A termin też mam na 19-tego, a nazapisywałam się na różnego rodzaju warsztaty dla mam i teraz nawet nie wiem czy dam radę tam dojść, bo jak wstaję to mam wrażenie, że nogą nie ruszę ;) U mnie czopu nie widziałam, ale za to po badaniu gin trochę wczoraj poplamiałam. Musimy się jakoś trzymać dziewczyny, choć łatwo nie jest ;)

@AasiaI wielkie gratulacje! Śliczny Synuś :) teraz dużo zdrówka dla Was.
No to dziewczyny szalejecie widzę, tu czop, tu bóle no to zaraz kolejne porody.
Ja to znowu wczoraj czułam się jak Młoda bogini, jak w 27 a nie 37 tygodniu :D nic nie bolało, latanie cały dzień wszędzie. Ja to sobie chyba poczekam do 41 :D:o:sad:
Ale Ci Młoda Bogini zazdroszczę ;) Chyba się z chęcią zamienię na moją rozpadającą się miednicę :D ;)
@Grabcia123 współczuję chorego synka :( Mam nadzieję, że szybciutko wróci do zdrówka!

Ja mam przedstawienie 14. 06 i też mi zależy, żeby być, bo to ostatnie od września szkoła ;) ja niestety też ledwo się ruszam, z jednej strony już chcę żeby było po a z drugiej mam tyle planów na najbliższe dwa tygodnie, że masakra ;)

reklama
Do góry