reklama
Grabcia123
Fanka BB :)
Hej i jak sytuacja??martwimy sie o wasCześć dziewczyny.
@Grabcia123 Super, że masz temat wyprawki z głowy.
U mnie niestety twardnienie brzucha za każdym wstaniem i chyba za dużo skurczy na dobę. Jutro rano mam badania z krwi magnezu, dziś nospa I leżenie, ale jak nie będzie poprawy do jutra to czeka mnie oddział ehh.... [emoji58]
A co u was dziewczynki??
Pysiol
hejka, co już macie?
Do mnie dziś przyszło zamówienie z apteki. Ogromna paka prawie 20 kg, a na prawdę wydaje mi się, że zamówiłam tylko to co potrzebne nic zbędnego
Dzisiaj dalej składamy mebleki
Wydaje mi się, że większość już mamy. Zostały jeszcze koszule do szpitala. Jak w końcu meble będą złożone zrobię pranie i ocenię czy jeszcze jakiś ubranek czy kocyków mi brakuje
Nataśka
Fajnie tylko pozazdrościćDo mnie dziś przyszło zamówienie z apteki. Ogromna paka prawie 20 kg, a na prawdę wydaje mi się, że zamówiłam tylko to co potrzebne nic zbędnego
Dzisiaj dalej składamy mebleki
Wydaje mi się, że większość już mamy. Zostały jeszcze koszule do szpitala. Jak w końcu meble będą złożone zrobię pranie i ocenię czy jeszcze jakiś ubranek czy kocyków mi brakuje
Własnie Patcia jak wyniki??Hej i jak sytuacja??martwimy sie o was
A co u was dziewczynki??
Nataśka
Witam się wogóle
Z rana miałam akcje... pojechałam z córką na bilans, niestety w gabinecie było tak duszno i gorąco, że prawie zemdlałam... postawiłam całą przychodnie na nogi... było mi tak głupio i tu jeszcze na to wszystko moje dziewczyny patrzyły... biedne przestraszone... a ja sobie tylko myślę, tylko nie karetka, tylko nie karetka... masakra co się strachu najadłam to moje Na szczęście się szybko pozbierałam
Z rana miałam akcje... pojechałam z córką na bilans, niestety w gabinecie było tak duszno i gorąco, że prawie zemdlałam... postawiłam całą przychodnie na nogi... było mi tak głupio i tu jeszcze na to wszystko moje dziewczyny patrzyły... biedne przestraszone... a ja sobie tylko myślę, tylko nie karetka, tylko nie karetka... masakra co się strachu najadłam to moje Na szczęście się szybko pozbierałam
Nataśka
hejka, co już macie?
Ja jednego rampersika o to moja wyprawka... muszę tylko liczyć na to, że mała nie zechce wyjść za wcześnie
Super, że wszystko się dobrze skończyło! Mam nadzieję, że czujesz się już znacznie lepiej. Jak bilans córki?Witam się wogóle
Ja jak byłam w poniedziałek u gin, to też jednej kobiecie zrobiło się na poczekalni słabo. Było ciepło a kaloryfery porozkręcane na maxa i pozamykane okna, do tego stres przed wizytą babka miała. Na szczęście nic poważnego się nie stało.
Anulka12345
Zaciekawiona BB
Ja z wyprawki nie mam nic ale chyba niewiele kupię bo znajome odkładaja Mi ciuchy, łóżeczko mam po starszakach wózek jest, muszę jeszcze fotelik zorganizować bo wyczytałam że mają ohraniczona datę ważności a mój dla niemowlaka ma 6 lat i nadaje się niestety do kosza.
Patcia8919
Zaciekawiona BB
Hej, hej. W końcu czas aby napisać.
Po 6x magnez ? [emoji44] ja bym chyba zasłabła. U mnie te 4 i dostaję wypieków i jakimś słabnieciem. Jak w pierwszej ciąży dostałam kroplówę z magnezem to musieli mi odłączyć bo zasłabłam.
U nas sytuacja się unormowala póki co, mam nadzieję, że tak zostanie. Wyniki mam dobre jak się okazało. Cieszę się, że obyło się bez szpitala. Humor wrócił aż. Mój mały chyba wyczuł sytuacje bo nie może się ode mnie oderwać i tylko mama i mama i przytulasy [emoji7]
@Nataśka to miałaś przygodę z rana.... masakra :/
Ja z wyprawki to mam całą listę w zeszycie ha A tak poważnie to mam tylko łóżeczko i jakieś uni ubranka po starszym. Czuje, że dostanę powera jak dowiem się już bardziej kogo noszę w środku umówiłam się na wizytę na tydzień do innego lekarza, może przed nim się odważy pokazać moje drugie bobo
Jak już odpoczywacie to miłego odpoczynku
Po 6x magnez ? [emoji44] ja bym chyba zasłabła. U mnie te 4 i dostaję wypieków i jakimś słabnieciem. Jak w pierwszej ciąży dostałam kroplówę z magnezem to musieli mi odłączyć bo zasłabłam.
U nas sytuacja się unormowala póki co, mam nadzieję, że tak zostanie. Wyniki mam dobre jak się okazało. Cieszę się, że obyło się bez szpitala. Humor wrócił aż. Mój mały chyba wyczuł sytuacje bo nie może się ode mnie oderwać i tylko mama i mama i przytulasy [emoji7]
Ja z wyprawki to mam całą listę w zeszycie ha A tak poważnie to mam tylko łóżeczko i jakieś uni ubranka po starszym. Czuje, że dostanę powera jak dowiem się już bardziej kogo noszę w środku umówiłam się na wizytę na tydzień do innego lekarza, może przed nim się odważy pokazać moje drugie bobo
reklama
Grabcia123
Super ze wszystko ok...Hej, hej. W końcu czas aby napisać.
A ja wam powiem co moj ukochany maz dziś wymyslil...ze chcialby jeszcze jedno bobo...jeszcze 2 się nie urodziło a on już o. 3 myśli a nie jest osobą rzucajaca slowa na wiatr..no cycki mi opadly