reklama
Ala1990aa
Fanka BB :)
A co do wyprawki to nas czeka przeprowadzka, gdzieś za miesiąc i dopiero wtedy będę kupować
To będziesz miała co robić przy przeprowadzce [emoji4] Przeprowadzacie się do domu czy mieszkania?
AasiaI
Zgadzam się z Tobą, ja również byłam od początku i podałam swoje dane, ale nie mam tak czasu się często udzielać.. I nawet nie otrzymałam "wejścia" po mimo, iż o niego prosiłam. No cóż!
I to są właśnie one....
Nataśka
Do mieszkania, my generalnie mało czasu spędzamy w domu bo ciągle gdzieś, więc doszliśmy do wniosku, że jak mamy spłacać taki duży kredyt i nie spędzać tam czasu to bez sensuTo będziesz miała co robić przy przeprowadzce [emoji4] Przeprowadzacie się do domu czy mieszkania?
Ala1990aa
Do mieszkania, my generalnie mało czasu spędzamy w domu bo ciągle gdzieś, więc doszliśmy do wniosku, że jak mamy spłacać taki duży kredyt i nie spędzać tam czasu to bez sensu
Dla mnie też mieszkanie jest idealną opcją. Wszędzie blisko, mniej sprzątania, mniej jeżdżenia [emoji4]
Nataśka
Dokładnie i więcej kasy w portfeluDla mnie też mieszkanie jest idealną opcją. Wszędzie blisko, mniej sprzątania, mniej jeżdżenia [emoji4]
0202oliwcia
Hej dziewczyny dajcie spokoj niema sensu i szkoda nerwowo ... Malo macie swoich zmartwien i problemow na co dzien ?? Wyluzujcie dobrze to zrobi zwlaszcza temu watkowi bo ktora mamuska nowa wejdzie zobaczy co tu sie wyprawiaja za kwasy to na wstepie podziekuje no bo po co sie pchac w takie cos... [emoji86][emoji6] takze na luzie trzeba rozkrecic i ten watek i bedzie git .. Milego wieczorku dla Was [emoji8][emoji171]
Co do wyprawki ja kupilam troche ubranek .. Mam kosz mojżesza po córeczce wozek niby mam ale nie wiem czy bede z niego kozystala ... Bo zastanawiam sie nad wozkiem rok po roku zobaczymy jak to bedzie ale postanowilam ta decyzje podjac juz jak sie Junior urodzi [emoji6][emoji39]
Co do wyprawki ja kupilam troche ubranek .. Mam kosz mojżesza po córeczce wozek niby mam ale nie wiem czy bede z niego kozystala ... Bo zastanawiam sie nad wozkiem rok po roku zobaczymy jak to bedzie ale postanowilam ta decyzje podjac juz jak sie Junior urodzi [emoji6][emoji39]
Jak Ci się sprawdzał kosz Mojżesza? Też planuje kupić
Hej dziewczyny dajcie spokoj niema sensu i szkoda nerwowo ... Malo macie swoich zmartwien i problemow na co dzien ?? Wyluzujcie dobrze to zrobi zwlaszcza temu watkowi bo ktora mamuska nowa wejdzie zobaczy co tu sie wyprawiaja za kwasy to na wstepie podziekuje no bo po co sie pchac w takie cos... [emoji86][emoji6] takze na luzie trzeba rozkrecic i ten watek i bedzie git .. Milego wieczorku dla Was [emoji8][emoji171]
Co do wyprawki ja kupilam troche ubranek .. Mam kosz mojżesza po córeczce wozek niby mam ale nie wiem czy bede z niego kozystala ... Bo zastanawiam sie nad wozkiem rok po roku zobaczymy jak to bedzie ale postanowilam ta decyzje podjac juz jak sie Junior urodzi [emoji6][emoji39]Zobacz załącznik 944132Zobacz załącznik 944134Zobacz załącznik 944135
reklama