Jest prawdziweMogą przerazić takie historie... ja zanim zaszłam w ciążę to oglądałam na yt właśnie takie wspomnienia z porodówek. Ryczałam ze dwa dni i panikowałam. Prawie zdecydowałam, że nie chcę dzieci [emoji14] Później mi przeszło. Na porodówce każda z nas musi być dzielna, nie ma wyjścia. Liczę, że stwierdzenie "ból dotkliwy, ale nie pamiętliwy" jest prawdziwe
reklama
Na pocieszenie powiem, ze mialam to samo bol nie do zniesienia. Po porodzie pierwszy okres dostalam jakoś po 10 miesiącach i kompletnie bezbolesny i taki juz zostalWłaśnie to jest dla mnie szokujące jak bardzo organizm kobiety potrafi być "przeczołgany", po czym się regeneruje...
(Też umieram przy okresie, choć gorzej było parę lat temu - nie było miesiąca bez ketonalu.)
No nic, damy radę!! Dla dla Pchełki wszycho!
Hexa2012
Fanka BB :)
A ja powiem a raczej wypowiem się inaczej. W karcie miałam. Napisane że muszę mieć cesarke że względu na to, że jestem wąska. Kolejno przyszedł Lekarz zbadał mnie tak, że ruszyło mnie żeby rodzic. Natomiast dyżur się skończył nie przekazał nowemu że mam w karcie napisane cesarskie cięcie i męczyłam.sie 12h po czym udało mi się urodzić. Natomiast moja panika przy drugiej obecnej ciąży jest straszna. Mam wielką traume, nie wiem co sobie psychicznie z tym poradze
Nati88
Też mam traumę po moich porodach,nie umiem zapomnieć i nie bać się tego co mnie czekaA ja powiem a raczej wypowiem się inaczej. W karcie miałam. Napisane że muszę mieć cesarke że względu na to, że jestem wąska. Kolejno przyszedł Lekarz zbadał mnie tak, że ruszyło mnie żeby rodzic. Natomiast dyżur się skończył nie przekazał nowemu że mam w karcie napisane cesarskie cięcie i męczyłam.sie 12h po czym udało mi się urodzić. Natomiast moja panika przy drugiej obecnej ciąży jest straszna. Mam wielką traume, nie wiem co sobie psychicznie z tym poradze
Hexa2012
W jakimś stopniu mnie pocieszylas.... Przetrwać ból by ujrzeć nasze bobasy,
Potwierdzam! U mnie okres.przed.porodem.to była masakraMam dla Was cos na oslode: u wiekszosc kobiet po porodzie koncza sie bole okresowe albo sa znacznie slabsze. Ciaza nie tylko obciaza organizm ale i niektore aspekty naprawia
Pogotowie zawsze i mega płacz
A po.porodzie? Nawet.nie wiem kiedy przychodzi zero bolu
Hexa2012
Mam koleżankę która ma. 3ke dzieci każde rodziła około 20 minut i mówiła że się dziwi komuś jak może poród boleć
Oby nasze porody też takie byłyMam koleżankę która ma. 3ke dzieci każde rodziła około 20 minut i mówiła że się dziwi komuś jak może poród boleć
reklama
Hexa2012
Właśnie