reklama
Witam sie z pracy wlasnie mam małe opierdala...nko i pije kawusie. Pogoda zapowiada sie super. Wkoncu przyjechali dzisiaj nam robic wylewki[emoji4]wiec cudownie. Ja testuje w przyszlym tyg a jak nie wytrzymam to walne juz w sobote[emoji23][emoji23]
Budujecje dom?Witam sie z pracy wlasnie mam małe opierdala...nko i pije kawusie. Pogoda zapowiada sie super. Wkoncu przyjechali dzisiaj nam robic wylewki[emoji4]wiec cudownie. Ja testuje w przyszlym tyg a jak nie wytrzymam to walne juz w sobote[emoji23][emoji23]
Który dc będzie w sobotę?
Kaamilaaa
Fanka BB :)
Witaj[emoji3] kciuki za ten cykl [emoji3]Hej dziewczyny, też przychodzę do was z majowek bo tam niestety się nie udało. U mnie do testowania jeszcze ohoho bo owu dopiero za tydzień :/
Długo sie staracie ?
Dobry [emoji137] zaczynaja mnie boleć piersi więc juz jestem przygotowana na to ze @ przyjdzie [emoji6]
@Kaamilaaa nie, nie długo. Dopiero drugi miesiąc bo obecnie mam w domu półroczna córkę
Kaamilaaa
Fanka BB :)
Aa no oby szybko wam sie udalo [emoji3] swoja droga zazdroszczę ze tak szybko sie o drugie staracie, bedzie mala roznica wieku [emoji3]@Kaamilaaa nie, nie długo. Dopiero drugi miesiąc bo obecnie mam w domu półroczna córkę
Tak, potwierdzilam ze widzę [emoji3][emoji7][emoji7]Chyba bede pierwszą czerwcowa mamą, termin by wychodził na 1 czerwca [emoji14] test z dziś, dziewczyny z wątków staraczkowych potwierdzają że coś wyszło!
reklama