Właśnie nie wiem, może zrobię jutro bo mam ich trochę więc kasy nie szkoda, raczej myślę że będzie biel ale kto wie może będę miała chociaż cień cieniaCzytałam na „staraniach”. A jakbyś zrobiła test jutro myślisz ze nadal bedzie biel?
reklama
martoosia04
Fanka BB :)
Kaamilaaa
Jeszcze ja z wami [emoji137]@leeleeth dobrze pamietam, że u ciebie @ ok. 24.09? Idziemy łeb w łeb [emoji1307] ciekawe czy jesli beda u nas te ciąże, czy obu nam sie uda z różem [emoji177][emoji1307]
Tez chce sie zalapac na róż [emoji3][emoji14] i termin @ u mnie podobny bo 26.09 [emoji3]
@leeleeth dobrze pamietam, że u ciebie @ ok. 24.09? Idziemy łeb w łeb [emoji1307] ciekawe czy jesli beda u nas te ciąże, czy obu nam sie uda z różem [emoji177][emoji1307]
Mój twierdzi, ze wie co robił! Twój, ze będzie Tola wiec nie ma innej opcji [emoji6][emoji177][emoji177][emoji177]
Babskie fluidki łapałyśmy gdzie się dało, to trzy kolejne ciąże tez dziewczynkowe będą [emoji23][emoji23][emoji23]
A tak poważnie to cudnie by było i z ciąża i z dziewczynka!
Pełnia szczęścia normalnie [emoji7]
martoosia04
Mój twierdzi, ze wie co robił! Twój, ze będzie Tola wiec nie ma innej opcji [emoji6][emoji177][emoji177][emoji177]
Babskie fluidki łapałyśmy gdzie się dało, to trzy kolejne ciąże tez dziewczynkowe będą [emoji23][emoji23][emoji23]
A tak poważnie to cudnie by było i z ciąża i z dziewczynka!
Pełnia szczęścia normalnie [emoji7]
Nie pozostaje nam nic innego jak zawierzyć własnym facetom [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Wlasnie byłam z psem na wieczornym spacerze. Wróciłam i brzuchol boli jak na @. Taki zmęczony.
Jutro do pracy, a potem na zebranie w szkole, więc będzie mnie mniej prawdopodobnie. Także się nie denerwujcie - bede w środę, bo mam znów wolny dzien i zaliczam fryzjera [emoji1307]
martoosia04
No i jest spadek - 36,91 [emoji24] niewielki, ale już mnie martwi.
Poki co jestem w pracy. Byle wytrwać do 15:30, a potem zebranie w szkole.
No i jest spadek - 36,91 [emoji24] niewielki, ale już mnie martwi.
U mnie tez spadek, także po finałach [emoji24]
reklama