rena86
Fanka BB :)
Pieknie Wygladałas!!Noooo i sexi mamuśka gotowa do działania, hahaha [emoji23][emoji23][emoji23] Zobacz załącznik 929275
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pieknie Wygladałas!!Noooo i sexi mamuśka gotowa do działania, hahaha [emoji23][emoji23][emoji23] Zobacz załącznik 929275
U mnie nic takiego się nie pojawiłoDziewczyny czy na waszych buraczanych zakwasach tez jest piana? Czy jednak sie zepsul?Zobacz załącznik 929263
Pisz co u Ciebie? Co sie stało?Aż nie potrafię się cieszyć ciąża jak należy.....przepraszam ale tak czuje ....
Dzień dobry w nowym roku!
Tez się dzisiaj dziwnie czuje, jak po alko, a przeciez ani kropelki nie było. No i tańczyć w ciąży to dziwna sprawa. Wychodzi na to że nie potrafię, pol piosenki i odpoczynek a to tylko tupanko prawie w miejscu.
No to Ci zazdroszczę. Ja się czuję gruba, jakbym miała usztywiony cały brzuch i da rady się wyginac. Co za tym. Idzie jak tańczyć bez brzucha. No jakoś podreptalam, ale jeszcze szybko się męczyłam, więc podziwiam Ciębie.Mi się tańczy zupełnie normalnie. Nawet w szpilkach.
Przyłączam się. Co się stało?!Pisz co u Ciebie? Co sie stało?