reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Mąż zrobił wczoraj zakupy. I w ten sposób mamy na dzisiaj dwie bułki i masło w lodówce.
Kiedyś piekłam bułki, ale wyszły jak kamienie. Muszę poszukać jakiegoś łatwego przepisu

reklama
Czesc dziewczyny w nowym roku [emoji8]

Ale mnie dzis głowa boli [emoji52] jakbym pila wczoraj drinki a nie piccolo [emoji52] poszlam spac o 1 tz kolo 2 i od tego czasu myślałam ze go z lozka wyrzuce [emoji52] tak chrapal jak nigdy i za nic nie przestawal [emoji849] tragedia [emoji849]także nie spalam jakos porządnie bo co chwilę jego chrapanie mnie budzilo [emoji52]
Witajcie, chyba coś jest nie tak bo mnie też głowa boli [emoji53] ja mojego męża chciałam wyrzucić z łóżka bo tak samo miałam w nocy jak Ty [emoji21] co chwilę go uderzalam łokciem ale nic nie pomagało [emoji53]

Dzień dobry! Wróciłam. To był dla nas intensywny czas. Święta, wesele, poprawiny i sylwester. Teraz tylko podróż poślubna :D
Wróciliśmy z Sywlka o 3 (moja córka poszła spać o 2.30 :O, na weselu o 3) i jeszcze w łóżkach.
Co do wychodzenia to ja nie lubie siedzieć w domu, więc my często wychodzimy, choć najczęściej z dzieckiem. I malować też się lubię, z domu bez makijażu nie wyjdę ;)
Szczęśliwego Nowego Roku Kochane! Aby wszystko było po Waszej myśli :*

Witajcie, chyba coś jest nie tak bo mnie też głowa boli [emoji53] ja mojego męża chciałam wyrzucić z łóżka bo tak samo miałam w nocy jak Ty [emoji21] co chwilę go uderzalam łokciem ale nic nie pomagało [emoji53]
No to wiesz jak sie czuję [emoji849]masakra, i im tz głośniej chrapal to mlody bardziej sie krecil w lozeczku i to mi tez nie dawalo spac [emoji849]

Ja chce juz miec mieszkanie jakiekolwiek ! [emoji37]tak żeby mlody spal w swoim pokoju, wtedy wszyscy sa wyspani a tak to dupa [emoji849]
Dzień dobry! Wróciłam. To był dla nas intensywny czas. Święta, wesele, poprawiny i sylwester. Teraz tylko podróż poślubna :D
Wróciliśmy z Sywlka o 3 (moja córka poszła spać o 2.30 :O, na weselu o 3) i jeszcze w łóżkach.
Co do wychodzenia to ja nie lubie siedzieć w domu, więc my często wychodzimy, choć najczęściej z dzieckiem. I malować też się lubię, z domu bez makijażu nie wyjdę ;)
Szczęśliwego Nowego Roku Kochane! Aby wszystko było po Waszej myśli :*
Gdzie w podróż poslubna ? [emoji4]

Czyżby moje pierwsze wyzwanie noworoczne ;)
20190101_111825.jpeg

reklama
Do góry