Silje1008
Fanka BB :)
Kochane szczęśliwego Nowego roku .... mój chyba nie będzie szczęśliwy ale wam.zycze wszystkiego naj naj
Oj nie PiS tak, coś się stało?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochane szczęśliwego Nowego roku .... mój chyba nie będzie szczęśliwy ale wam.zycze wszystkiego naj naj
Gdybym byla u siebie w domu to też padlabym przed północąHej dziewczyny
Ja doe normalnie obudzilam na kacu... Tak mam sucho w buzi czyli piccolo tez działa. Wiecie, ze nie dotrwalam[emoji23] usnelam 23:20. Maz mnie obudzil na fajerwerki i piccolo ale wypilam w lozku i spalam dalej [emoji23][emoji23]
Dzielna Kobieto....jesteś niesamowita! Słodkich snów w ciągu dnia :-*My docieramy do domu, jeszcze jakieś małe pół godzinki. Padam na twarz, serio.
Brawo!! Śpij sobie dzisiaj caly dzień z dostawą posiłków do łóżka przez szefaMy docieramy do domu, jeszcze jakieś małe pół godzinki. Padam na twarz, serio.
To też nie mój smakGdybym byla u siebie w domu to też padlabym przed północą
Dla mnie picolo było okropnie słodkie...wypilam trochę po wypadalo, ale jakos sie inaczej sobie ten smak wyobrazalam