Ja czasami coś poczuję ale bardzo delikatnie z tym że ja mam łożysko na przedniej ścianie I na mocniejsze to jeszcze muszę poczekać dziś 15+6 tcMam nadzieję bo zaczynam się denerwować. Jeszcze jak czytam że wszystkie czujecie już. Też sobie myślę że może przez moje ciągle jedzenie i tycie przestałam czuć. A może wcześniej mi się wydawało. Nie wiem już sama głupieje czy jak.
reklama
Darina87
Fanka BB :)
Dokładnie najpierw sobie ogarnijcie wszystko, a dalej zdecydujecie. Co będzie najlepsze w sytuacji. Koszt takiej dalekiej przeprowadzki może Wam się wogole nie opłacać. Wszystko się ułoży tylko musicie znaleźć to idealne mieszkanie.No właśnie tak troche mi szkoda sie tego pozbywac, biurka, szafy, lozka [emoji849] no ale w sumie troche rozumiem tz ze nie chce mu sie tego ogarniac bo tak to by musial to wszystko znosic z 4 pietra z jakimis kolegami, do tego transport tego wszystkiego te 350km [emoji849] no nie wiem, poki co musimy sie zdecydowac na jakies mieszkanie i wtedy będziemy myslec [emoji849]
Darina87
Czekanie to słowo klucz w naszym przypadku. To grzecznie czekamy.Ja czasami coś poczuję ale bardzo delikatnie z tym że ja mam łożysko na przedniej ścianie I na mocniejsze to jeszcze muszę poczekać dziś 15+6 tc
AasiaI
A jak łożysko?Hej. Czy są jakieś globulki bez recepty które możemy stosować...? Gin na urlopie, nie odbiera tel, wizyta w piatek a dostałam lekkie brazowawe plamienia, bez innych objawów. Możliwe że to od przeziębienia...?
Brązowe bezbolesne płomienie może ale nie musi świadczyć o nisko osadzony lozysku
agut90
Nie mam pojęcia. Byliśmy na ip, czarno od ludzi, stwierdziliśmy że jutro spróbuję jeszcze raz zadzwonić do dr (w końcu dziś niedziela), dziś leżę i się oszczędzam, a jutro o ile niczego sie nie dowiem to po pracy pojadę w kolejkę na ip...A jak łożysko?
Brązowe bezbolesne płomienie może ale nie musi świadczyć o nisko osadzony lozysku
Anolik
Hej. Zapomnialyscie już pewnie o mnie. A niby tuż przed świętami pisałam [emoji3] Jak zobaczyłam ile wiadomości na mnie czeka na forum, to się za głowę złapałam.. myślałam, że nie będę czytać, ale jakoś narobiłam. Kompletnie nie ogarniam kto dołączył, kto ile ma dzieci, kto kiedy ma termin [emoji23] ale na pewno z czasem się wszystkie dotrzemy.
Zazdroszczę Wam, że macie tyle czasu. Ja kompletnie nie miałam jak pisać. Po świętach zakupy, badania, a od piątku mam gości. Męża brat z żoną i dwójka dzieci. Także wesoło. Nie mam na nic czasu [emoji23]
Widzialam już kiecki na jutrzejsze bale, ja też Wam wstawię. W żadnej już nie dałam rady ukryć brzuszka [emoji4] mam co do niej wątpliwości, ale coz.
Zazdroszczę Wam, że macie tyle czasu. Ja kompletnie nie miałam jak pisać. Po świętach zakupy, badania, a od piątku mam gości. Męża brat z żoną i dwójka dzieci. Także wesoło. Nie mam na nic czasu [emoji23]
Widzialam już kiecki na jutrzejsze bale, ja też Wam wstawię. W żadnej już nie dałam rady ukryć brzuszka [emoji4] mam co do niej wątpliwości, ale coz.
Świetna kieca! Super w niej wygladasz!Hej. Zapomnialyscie już pewnie o mnie. A niby tuż przed świętami pisałam [emoji3] Jak zobaczyłam ile wiadomości na mnie czeka na forum, to się za głowę złapałam.. myślałam, że nie będę czytać, ale jakoś narobiłam. Kompletnie nie ogarniam kto dołączył, kto ile ma dzieci, kto kiedy ma termin [emoji23] ale na pewno z czasem się wszystkie dotrzemy.
Widzialam już kiecki na jutrzejsze bale, ja też Wam wstawię. W żadnej już nie dałam rady ukryć brzuszka [emoji4] mam co do niej wątpliwości, ale coz. Zobacz załącznik 929144
Anolik
Dziękuję! Jakoś tak się czuje jak wieloryb, urósł brzuszek ale i tyłek [emoji23] w święta tyle zjadłam, że trudno się dziwićŚwietna kieca! Super w niej wygladasz!
reklama
Lu_cy
Powinnaś iść od razu na ip ginekologiczna tam nie ma kolejek. Też tak kiedyś stałam w tym tłumie, aż w końcu pielegniarka mi powiedziała że ciężarne są gdzie indziej przyjmowane [emoji4][emoji4]Nie mam pojęcia. Byliśmy na ip, czarno od ludzi, stwierdziliśmy że jutro spróbuję jeszcze raz zadzwonić do dr (w końcu dziś niedziela), dziś leżę i się oszczędzam, a jutro o ile niczego sie nie dowiem to po pracy pojadę w kolejkę na ip...