Dziewczyna potwierdzone mialam w czwartekTen sam termin, a znasz już płeć? Ja niestety jeszcze nie, doczekać się nie mogę.
reklama
Pianistka1991
Fanka BB :)
Każdy ma prawo pisać tu dokładnie to co czuje, od tego jest forum. Sama tego do końca nie rozumiałam do momentu aż mnie również dopadły obawy i zmartwienia. Mogłam się wtedy nimi podzielić i znalazłam zrozumienie i wsparcieJa straciłam dwie ciąże, zanim na świat przyszła moja córka, dlatego wiem, że moje słowa mogły kogoś urazić, zasmucić czy zwyczajnie zirytować.
Jestem osobą, która wszystko chce mieć od A do Z zaplanowane i podejrzewam, że zachowywałabym się podobnie gdyby moja ciąża była całkiem nieplanowana...
Kaamilaaa
Ja rozumiem ze kazda ma inne uczucia [emoji4] ja mam takie jak napisalam ty masz swoje [emoji4]Ja straciłam dwie ciąże, zanim na świat przyszła moja córka, dlatego wiem, że moje słowa mogły kogoś urazić, zasmucić czy zwyczajnie zirytować. Przykro mi z tego powodu, ale swoich uczuć na siłę zmienić nie mogę.
Darina87
Gratuluję! Myślę że szczęśliwa jesteś ze dziewczyna
Dziewczyna potwierdzone mialam w czwartek
rena86
Cześć, to Jesteś kolejna po mnie, ja mam na 12.06☺Witam kochane!!!
Pora się ujawnić, bo chcecie zamknąć wątek. A ja czytam, często zaglądam. Mam na imię Daria mam 31 lat i to będzie moje pierwsze dziecko. Z racji mojego braku doświadczenia wolałam się nie ujawniać. Mój termin to 13.06.!!!
Malgosia1111
Początkująca w BB
No właśnie, to tak jak ja. kocham swoje dzieci, wiem ze to będę kochała równie mocno, ale przeżyłam ogromny szok i na razie to nie czuje tych wszystkich pozytywnych emocji co z chłopakami...U mnie tez nie było planowane, tez na samym początku nie wiedziałam czy mam się cieszyć czy płakać
Darina87
No witam serdecznie!!!!
Póki co staram się ogarnąć to forum, cytowanie i inne duperele. Jakieś dziwne rzeczy mi się tu dzieją. Chwila i jakoś pójdzie. Też znasz już płeć?
Póki co staram się ogarnąć to forum, cytowanie i inne duperele. Jakieś dziwne rzeczy mi się tu dzieją. Chwila i jakoś pójdzie. Też znasz już płeć?
Cześć, to Jesteś kolejna po mnie, ja mam na 12.06☺
Malgosia1111
Początkująca w BB
No właśnie, my się zabezpieczaliśmy, a tu taka niespodzianka.[emoji1787][emoji1787][emoji1787]Rozumiem też nie wiem jak zareagowalabym na trzecie
Radość i milość się ujawni lada moment
Niedawno moja znajoma ktora planowala miec tylko jedno dziecko i sie zabezpieczala okazalo się, ze jest w ciazy. Byla bardzo zdziwiona a chyba nawet zla. Jednak po jakims czasie juz zawsze byla zadowolona, ze znowu bedzie mama.
reklama
Mnie rozbawiła reakcja mojego męża (tzn teraz mnie bawi. Wtedy miałam ochotę go rozszarpać). Zalana łzami pokazałam mu test ciążowy, a on powiedział tylko "to czego ty płaczesz? Kwas foliowy łykaj!". Mężczyźni. Pragmatyczni do bólu [emoji23][emoji23][emoji23]