reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Dziękuję Ci [emoji8] tak przy świętach człowiek sie troche odgarnie [emoji6]
Witaj, rozgosc się :) ja mam 36 i na prenatalnych wszystko ok i tak się i ty nastawiaj

Wiem co czujesz bo moje dzieci też swiruja dzisiaj, masakra jakaś

Śliczny brzuszek i śliczna mamusia :)

Na szczęście (swoje własne) u mnie jakoś nikt nigdy nie próbował dotykać bez pytania, ale ja pyskata jestem to się chyba boją ;)

Wszędzie dobrze ale u siebie najlepiej, niestety dziadkowie najczęściej tak mają, że rozpieszczaja wnuki i pozwalają na wszystko, i stały tekst "przecież nic się nie stało"... Grrr

A potem człowiek przez tydzień doprowadza dzieci do porządku po jednej takiej wizycie... Grrr

@dbdg nic się nie martw pierwszym tańcem, my wybraliśmy kilka dni przed ślubem piosenkę uslyszana w radiu i nic nie cwiczylismy tylko na żywioł poszliśmy :) tak jest najlepiej, na luzie

Dzisiaj luzniejszy dzień, głównie odpoczywanie ;)
Za to gorzej z jedzeniem, bo dzisiaj za dużo jem ;) właśnie znowu mnie coś zbiera i chyba pójdę do lodówki po coś dobrego :D

Święta, święta i po świętach ;)
Waga się nie zmieniła tylko brzuch urósł ;)
IMG_20181227_061722.JPG

reklama
Uciekam do pracy, znowu z bólem głowy [emoji21] no i nareszcie moja ukochana owsianka na śniadanie, już miałam dosyć tego świątecznego jedzenia, no ale na obiad dojadam rybę po grecku [emoji23]
Dobrego dnia laseczki [emoji6]

Do góry