reklama
ZaciśnięteDziewczyny, trzymajcie kciuki. Jutro o 9.00 pierwsza od 5ciu tygodniu wizyta. Zobaczymy czy nadal zostanie dziewczynka
0202oliwcia
Fanka BB :)
Trzymam [emoji110]Dziewczyny, trzymajcie kciuki. Jutro o 9.00 pierwsza od 5ciu tygodniu wizyta. Zobaczymy czy nadal zostanie dziewczynka
Nati88
Trzymam kciuki [emoji16] ja za tydzień dopiero i tez czekam za potwierdzeniem dziewuszki [emoji6]Dziewczyny, trzymajcie kciuki. Jutro o 9.00 pierwsza od 5ciu tygodniu wizyta. Zobaczymy czy nadal zostanie dziewczynka
Nati88
Dziękuję Ci [emoji8] tak przy świętach człowiek sie troche odgarnie [emoji6]
Witaj, rozgosc się ja mam 36 i na prenatalnych wszystko ok i tak się i ty nastawiaj
Wiem co czujesz bo moje dzieci też swiruja dzisiaj, masakra jakaś
Śliczny brzuszek i śliczna mamusia
Na szczęście (swoje własne) u mnie jakoś nikt nigdy nie próbował dotykać bez pytania, ale ja pyskata jestem to się chyba boją
Wszędzie dobrze ale u siebie najlepiej, niestety dziadkowie najczęściej tak mają, że rozpieszczaja wnuki i pozwalają na wszystko, i stały tekst "przecież nic się nie stało"... Grrr
A potem człowiek przez tydzień doprowadza dzieci do porządku po jednej takiej wizycie... Grrr
@dbdg nic się nie martw pierwszym tańcem, my wybraliśmy kilka dni przed ślubem piosenkę uslyszana w radiu i nic nie cwiczylismy tylko na żywioł poszliśmy tak jest najlepiej, na luzie
Dzisiaj luzniejszy dzień, głównie odpoczywanie
Za to gorzej z jedzeniem, bo dzisiaj za dużo jem właśnie znowu mnie coś zbiera i chyba pójdę do lodówki po coś dobrego
Dziewczyny, trzymajcie kciuki. Jutro o 9.00 pierwsza od 5ciu tygodniu wizyta. Zobaczymy czy nadal zostanie dziewczynka
Trzymam
Piękny
Jeju od 4 nie moglam spać a teraz to mi sie nagle zachciało jak za chwilę (20 minut) musimy wyjść z domu. Synek też sobie chrapie w najlepsze [emoji33]
Sent from my LG-M700 using Forum BabyBoom mobile app
reklama