reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Zapomniałam Wam powiedzieć, że na ostatnim usg lekarz oglądał i próbował ocenić wyrostek płciowy i nie był jeszcze pewien co tam wystaje, bo podobno na tym etapie zalążek siusiaka i łechtaczka wyglądają podobnie xD Wtedy miałam 17+0
Przy 17+0 już ładnie widać narządy płciowe :) wyrostek jest widoczny od 12 do max 15-16 tyg. ;)

reklama
Pogmatwałam coś, to było 16+0 z OM, w karcie mi wpisał 15/16
Hmmm, właśnie zajrzałam do fotek swojej Pchełki i miałam wizytę w 15 tygodniu, 14+5 i wszystko dobrze widać ;)
20181224_115710.jpeg

Hej dziewczyny spac nie mogłam, a tu jeszcze troche do roboty...[emoji57]

A mam do was takie pytanie troszke brzydkie ale po to chyba jest forum [emoji4]
Jak u was z wydzielina ....bo ja mam jej dosc sporo a czasem to mam takie uczucie mokra ...i tez nie wiem czy tak powinno byc..[emoji52][emoji52]

U mnie w 14tc (13+4) moja gin byla pewna ze bedzie dziewczynka. Nie miala jakos wątpliwości. A teraz w 16 (15+5) nowy gin tez nie miał najmniejszych watpliwosci i watpie zeby cos sie w tej kwesti zmienilo [emoji6]
Hej dziewczyny spac nie mogłam, a tu jeszcze troche do roboty...[emoji57]

A mam do was takie pytanie troszke brzydkie ale po to chyba jest forum [emoji4]
Jak u was z wydzielina ....bo ja mam jej dosc sporo a czasem to mam takie uczucie mokra ...i tez nie wiem czy tak powinno byc..[emoji52][emoji52]
To normalne [emoji6] mialam tak cala pierwsza ciaze, teraz tez mam [emoji6]mi ginekolog zawse mowil ze wazne zeby wydzielina nie miala np zoltego koloru czy brzydkiego zapachu bo wtedy to wiadomo ze infekcja[emoji6]

reklama
Do góry