Pianistka1991
Fanka BB :)
Super brzuszek, bardzo ladnie juz widać ) a skąd tyle siniaków?[emoji848]Chyba wszystkie wstawiły brzuszki wstawię i ja swój posinaczony...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super brzuszek, bardzo ladnie juz widać ) a skąd tyle siniaków?[emoji848]Chyba wszystkie wstawiły brzuszki wstawię i ja swój posinaczony...
Jaka ty drobniutka jesteś . Śliczny brzuszek .... przypomnij wiesz już kto tam siedzi? Bo z brzuszka wygląda n chlopca[emoji16][emoji6]Chyba wszystkie wstawiły brzuszki wstawię i ja swój posinaczony...
Aleś szczupła pięknie widaćChyba wszystkie wstawiły brzuszki wstawię i ja swój posinaczony...
O jekju tu same chudziny ja sie przy was wstydzę pokazać bo jak słoniatko wygladamJaka ty drobniutka jesteś . Śliczny brzuszek .... przypomnij wiesz już kto tam siedzi? Bo z brzuszka wygląda n chlopca[emoji16][emoji6]
No ja właśnie też się wstydzęO jekju tu same chudziny ja sie przy was wstydzę pokazać bo jak wygladam
Możliwe w że malutka uciska ci narządy jakieś i dlatego masz takie uczucie nic się nie martwZaczynam panikować [emoji853] co chwilę mi się pojawia większe wybrzuszenie z lewej strony i znika... i za jakiś czas znowu. Czuję jakby mi ktoś brzuch uciskał, do tego takie dziwne kłucie [emoji20] wybaczcie, że ja w kółko o tym, ale to bardzo nieprzyjemne uczucie. Chyba zaraz położę się spać żeby się nie nakręcać. [emoji53]
Cieszę sie za nie jestem sama he heNo ja właśnie też się wstydzę
O jekju tu same chudziny ja sie przy was wstydzę pokazać bo jak słoniatko wygladam
Chyba moich fotek nie widzialyscie [emoji85]No ja właśnie też się wstydzę
Wez magnez a jesli boli to dodatkowo nospe i sie połóżZaczynam panikować [emoji853] co chwilę mi się pojawia większe wybrzuszenie z lewej strony i znika... i za jakiś czas znowu. Czuję jakby mi ktoś brzuch uciskał, do tego takie dziwne kłucie [emoji20] wybaczcie, że ja w kółko o tym, ale to bardzo nieprzyjemne uczucie. Chyba zaraz położę się spać żeby się nie nakręcać. [emoji53]
Pierwsza ciąża i nie wiem czego się spodziewać. Tyle się naczytałam, a i tak po omacku przez to przechodzę [emoji39]Możliwe w że malutka uciska ci narządy jakieś i dlatego masz takie uczucie nic się nie martw