Ja mialam takie "szczescie" po porodzie bo kp a synek mial skaze. Jednak dosc szybko przeszlaJa jestem mega ograniczona z zachciankami bo jestem na diecie bezmlecznej a w slodyczach ciastach itd wszedzie jest mleko .... Wiec dla mnie to plus od czerwca schudłam przez tą diete 10 kg [emoji23]
reklama
0202oliwcia
Fanka BB :)
Moja misia ma 14 miesiecy nadal jestesmy na KP a ma Alergie na Białko Mleka Krowiego i na Seler wiec obie jesteśmy na diecie ... Ale duży plus to taki że przestałam być maniaczką na słodycze [emoji23][emoji23]Ja mialam takie "szczescie" po porodzie bo kp a synek mial skaze. Jednak dosc szybko przeszla
Nati88
Ja też. Wczoraj rosołek nie jeden talerz A trzy [emoji16]bo taki dobry A bak mam chyba dziurawy. Ja ze śniadaniem to kiepsko i tak jem na raty bo mnie rano mdli. Ale później nadrabiam. A wieczorem to już specjalnie meza wysyłam do kuchni A nie sama bo aż strach co mi w ręce wpadnie [emoji23]Ja już nie wiem co gorsze. Slodycze mnie nie przyciągają ale za to jem po 3 śniadania Rano zazwyczaj jadlam platki z mlekiem czy owsianke i starczala mi do 11 (zazwyczaj sniadanie w pracy) a teraz po godzinie jestem glodna i jeszcze jem kanapeczki za chwile tone owocow
Obiad to nie miska zupy a 3
Kaamilaaa
Piekna [emoji7][emoji7]To moja tegoroczna
No witamy [emoji13]Zaczynam II trymestr! Dzisiaj 14+1
Kochana odpoczywaj Kiedy tylko dasz rade [emoji6]Mistrz! [emoji28][emoji28][emoji28]
Cześć Dwupaki ) ja po tych wszystkich szkolnych stresach i bieganinie (której jeszcze nie koniec) mam na wadze tyle co przed ciąża znowu [emoji849] osoby na diecie mogą mnie oficjalnie przeklinać za tyle kulinarnych grzechów, które bezkarnie popełniam. Nie ukrywam, że bałam się tego spowolnienia metabolizmu, ale na razie ani śladu po takiej dolegliwości.
Miłego dnia! Ja pędzę na egzaminacyjny maraton.
;*
Witaj [emoji14]Hej weszłam z ciekawosci zobaczyc czy jest watek na czerwiec a tu tyle komentarzy
Mam na imie Sylwia w domu mam dwie córcie 6l. i 14 miesieczna termin porodu to 4 czerwca ..
Milo mi was poznac
Ja wczoraj moje pistacjowe wcinalam na kolacje [emoji13]albo na deser, zalezy jak patrzeć bo wcześniej jeszcze pizza byla [emoji13]Hejka [emoji3] biedna jesteś z tą swoją pracą...oby juz sie to skończyło bo waga jeszcze bardziej zjedzie. Ja też popełniam grzeszki...wczoraj na kolację lody Grycan truskawkowe [emoji1787]
A dzisiaj z rana ból głowy i wolne robimy sobie z przedszkolem [emoji23]
No wiedziałam ze tak bedzie [emoji7][emoji7][emoji7][emoji3][emoji3] nawet nie wiesz jak sie ciesze [emoji3][emoji7][emoji7]Dziewczyny, mam już wyniki SANCO!!!!!
Zdrowa dziewczynka!!!! ))))))))
Jestem przeszczęśliwa! )))))
[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Dobry [emoji257] jestem o dziwo wyspana mimo ze mlody wstawal w nocy jeszcze jakies 6 razy [emoji57]
Juz dzis mu chyba lepiej troszkę [emoji57]
Aaa no to przymusowo bez mleka. Dlugo sie utrzymuje ta alergia na mleko. Probowalas juz jej coś podawac? U nas po roku juz sladu nie bylo a jak mial pol to ja juz moglam zaczac wprowadzac do swojej diety mleko i juz było ok. Chociaz on miał chyba dosc lekka ta skaze. Pewnie w czerwcu czeka nas to samoMoja misia ma 14 miesiecy nadal jestesmy na KP a ma Alergie na Białko Mleka Krowiego i na Seler wiec obie jesteśmy na diecie ... Ale duży plus to taki że przestałam być maniaczką na słodycze [emoji23][emoji23]
Nati88
Bo mi sie wydaje że jak już ma się dziecko to pozniej sie człowiek hartuje i takie pobudki w nocy o wiele lepiej znosimy. No chyba że taki tygodniowy maraton. Ale jakoś mimo wszystko człowiek sobie z tym radzi.Piekna [emoji7][emoji7]No witamy [emoji13]Kochana odpoczywaj Kiedy tylko dasz rade [emoji6]Witaj [emoji14]Ja wczoraj moje pistacjowe wcinalam na kolacje [emoji13]albo na deser, zalezy jak patrzeć bo wcześniej jeszcze pizza byla [emoji13]No wiedziałam ze tak bedzie [emoji7][emoji7][emoji7][emoji3][emoji3] nawet nie wiesz jak sie ciesze [emoji3][emoji7][emoji7]
Dobry [emoji257] jestem o dziwo wyspana mimo ze mlody wstawal w nocy jeszcze jakies 6 razy [emoji57]
U nas wczoraj tez rosół. Zjadlam z synkiem a jak maz wrócił z pracy to przerobilam na pomidorowke i znowu zjadlamJa też. Wczoraj rosołek nie jeden talerz A trzy [emoji16]bo taki dobry A bak mam chyba dziurawy. Ja ze śniadaniem to kiepsko i tak jem na raty bo mnie rano mdli. Ale później nadrabiam. A wieczorem to już specjalnie meza wysyłam do kuchni A nie sama bo aż strach co mi w ręce wpadnie [emoji23]
U mnie plus bo kolacji nie jem. Tzn czasami mi sie zdarzy ale raczej nie, bo jakoś tak sie nauczyłam i robić nie ma komu [emoji23] chociaz maz zawsze wiczorami kusi, bo on albo chrupki, albo orzeszki
0202oliwcia
Próbowałam ale od razu wysypuje jej całe nózki i skóra na całym ciele tragedia szorstka i w ogole [emoji43]Aaa no to przymusowo bez mleka. Dlugo sie utrzymuje ta alergia na mleko. Probowalas juz jej coś podawac? U nas po roku juz sladu nie bylo a jak mial pol to ja juz moglam zaczac wprowadzac do swojej diety mleko i juz było ok. Chociaz on miał chyba dosc lekka ta skaze. Pewnie w czerwcu czeka nas to samo
Co do Czerwca to ja sie aż tak nie nastawiam bo dla przykładu moja pierwsza córka zero alergii ... No ale z młodszą mamy same problemy od samiutkiego początku zastanawiam sie tylko kiedy to się skończy i nie chodzi o alergie bo to ro pikuś ....
Oj biedny. Moj tez sie w nocy budzil i dzisiaj idziemy do lekarza. Bo moj syrop i inhalacje jednak nie daja rady. Obawiam się, ze to cos powazniejszego. Pierwszy raz ma taki okropny kaszel. Zawsze było tylkoprzeziebienie i lekko czerwone gardlo a teraz chyrla jak gruzlikPiekna [emoji7][emoji7]No witamy [emoji13]Kochana odpoczywaj Kiedy tylko dasz rade [emoji6]Witaj [emoji14]Ja wczoraj moje pistacjowe wcinalam na kolacje [emoji13]albo na deser, zalezy jak patrzeć bo wcześniej jeszcze pizza byla [emoji13]No wiedziałam ze tak bedzie [emoji7][emoji7][emoji7][emoji3][emoji3] nawet nie wiesz jak sie ciesze [emoji3][emoji7][emoji7]
reklama
ulau
Zaczynam II trymestr! Dzisiaj 14+1
Ja dziś 14+0 według om to jeszcze jeden dzień. Według usg już 14+1 to już tak prawie liczę, że jest 2.
Hej. Dobrze, że nas przybywa.Hej weszłam z ciekawosci zobaczyc czy jest watek na czerwiec a tu tyle komentarzy
Mam na imie Sylwia w domu mam dwie córcie 6l. i 14 miesieczna termin porodu to 4 czerwca ..
Milo mi was poznac
Uważam, że najważniejsze to być na bieżąco już i tyle.No ja to już wcale nic nie ogarne ... Dlatego nawet się zastanawiałam czy jest sens się odzywać [emoji33]
Dobrze, że się odezwałaś. Jak będę na zwolnieniu od połowy stycznia to mogę spróbować jakoś nas wszystkie zebrać w jedną aktualną tabelkę, tak, żeby każda z nas w niej była. Jeśli ktoś nie chce podawać danych to chociaż nick i imię żeby zaznaczyć swoją obecność na forum
Byłoby fajnie, bo ja też dołączyła niedawno i niestety nie dałam rady wszystkiego przeczytać. Poddałam się i staram się być na bieżąco
A ja się ludzilam, że jak nie ty je to już może nie będęJeszcze Ci przybedzie kilogramów
Metabolizm zeolni jak Ty zwolnisz
U mnje teraz tak jest. W glowie mam, ze powinnam jesc teraz mnjej niz przed ciaza skoro nic nie robię a chyba jem wiecej [emoji23] Więc mic dziwnego ze znowu bede woelorybem
Dziewczyny, mam już wyniki SANCO!!!!!
Zdrowa dziewczynka!!!! ))))))))
Jestem przeszczęśliwa! )))))
[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Super. Gratulacje. Teraz tylko cieszyć się ciągle.
Ja już nie wiem co gorsze. Slodycze mnie nie przyciągają ale za to jem po 3 śniadania Rano zazwyczaj jadlam platki z mlekiem czy owsianke i starczala mi do 11 (zazwyczaj sniadanie w pracy) a teraz po godzinie jestem glodna i jeszcze jem kanapeczki za chwile tone owocow
Obiad to nie miska zupy a 3
Śniadanie i obiad trzeba jeść, więc co się martwić.