reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Dziewczyny. Tydzien temu bylam u gin i powiedziała ze moge odstawić duphaston bo ciaza juz nie jest zagrozona. No i wczoraj baraszkowalismy troche mialam orgazm (bez stosunku) i dzis znów delikatne plamienie jasnobrazowe :(
Poprzednie 2 plamienia tez mialam po orgazmie...
Chyba to przez to co? Ma tak któraś z Was?
Nie miałam żadnych plamień w 1 trymestrze, po orgazmie również nie, chociaż częstość tego zjawiska mogę policzyć na palcach jednej, bo moje libido gdzieś zniknęło. Liczę na poprawę w tym trymestrze.

Chyba delikatne plamienie nie jest groźne ale lepiej skonsultuj to ze swoim lekarzem.

reklama
Wszystkiego najlepszego :)

Ja też już na nogach pije herbatę i muszę wyjść na ten mróz, bo jadę na łowy do lumpeksu [emoji14] mam nadzieję że trafię jakieś perełki :D
Pochwal się później co upolowalas :)
Ja juz bym cos zjadla no ale czekam az syn sie obudzi i idziemy na to pobranie krwi :(

Cześć dziewczynki a ja dziś kończę 32 lata
... AAAA stara dupa[emoji39][emoji41] stawiam [emoji512]wirtualnego i [emoji477] buziaki miłego dnia
Wszystkiego najlepszego! [emoji8] A ja położyłam się spać po 21 [emoji3] i wstałam 7.30. I obudziłam się już z bólem głowy, to pewnie przez te długie spanie [emoji58]

U mnie 4kg w dół, ciekawa jestem co na to powie lekarz dzisiaj. Brzuch już mi troszke wystaje.

U mnie dzisiaj synek jak na zlosc zawsze wstaje ok 6 rano a dzisiaj spi w najlepsze a musimy iść do labo zrobic wyniki. Najgorsze przede mna bo pobrać mu probke na badania to graniczy z cudem.
A miałaś trochę wagowego "zapasu"? Zależy w sumie czy nie masz zbyt niskiego BMI obecnie. W 2 trymestrze na pewno lekarz przypilnuje żebyś już tylko tyła [emoji6]

reklama
Witajcie Laseczki, dzisiaj rozpoczynam 2 trymestr [emoji3] czuję ekscytację jakby cokolwiek się zmieniło od wczoraj [emoji23] a tu nic, naqet waga jak zaklęta stoi w miejscu [emoji2955][emoji2955][emoji2955] pewnie za 3 miesiące będę narzekać na jej skok. Ech, życie [emoji6]
Miłego dnia Wam wszystkim [emoji8]

Haha, ja już niezwiększające jak zaczynać to liczenie:))) mi każdy kalkulator w necie pokazuje, ze zaczynam drugi trymestr od 6.12 czyli skończonego 14 tygodnia. Dziewczyny, jak to w końcu się liczy? Mam termin ostatniej om 30.08, tp wg om 6.06, wg usg 2.06. W którym miesiącu w końcu jestem, i trymestrze:). Kalendarze pokazują 3 miesiąc , rozpoczęty 14 tydzien, a początek drugiego trymestru od 6.12. Tutaj dodatkowo zdjęcie:)
IMG_5115.JPG

Załączniki

• IMG_5115.JPG
    IMG_5115.JPG
    130,6 KB · Wyświetleń: 259
Do góry