reklama
natala95
Fanka BB :)
Nie 4700 tylko 4780 to prawie 4800Też jestem ciekawa, która będzie przecierać szlaki [emoji6]
Majówki już się rozpakowują, jedna z dziewczyn urodziła chłopczyka 4700! Oczywiście przez cc. Duży chłop [emoji4] mam stracha [emoji28]
Ooo, to wielki chłopiec!Nie 4700 tylko 4780 to prawie 4800![]()
Jak na świat przychodziła moja córka to babka urodziła 4900g siłami natury bo z USG wychodziło max 4kg. Ale @arica zdecydowanie jak kobieta nie ma warunków to nic z tego nie wyjdzie na pewno.
Jak z Waszą pamięcią? Ja sie jakoś trzymałam a teraz to istna tragedia
dzisiaj zapomniałam nazwiska i imienia męża
Jak z Waszą pamięcią? Ja sie jakoś trzymałam a teraz to istna tragedia
olala25
Też polecam tą firmę, kupiłam u nich już w ciąży 2 staniki i są bardzo wygodneAaa. I jeszcze obkupiłam się dzisiaj w dwa biustonosze do karmienia. Jeden usztywniany, a drugi bawełniany miękki. Jak któraś z Was szuka to polecam Alles Mama. Są na Allegro. U mnie jest akurat ich salon firmowy więc od razu poprzymierzałam sobie i kupiłam. Poprzednio tez miałam z tej firmy i był super.
Link do: Alles - alles.pl
myllenne
50?! U mnie 30!!! I dalej chyba nie czuje się gotowa!
A tak test był chwilę temu robiony, pierwsza wizyta u gina, że chyba jestem w ciąży i tam taka malutka kropeczka byla... A teraz ledwo w brzuszku się mieści i za chwilę będzie na świecie [emoji295]
A tak test był chwilę temu robiony, pierwsza wizyta u gina, że chyba jestem w ciąży i tam taka malutka kropeczka byla... A teraz ledwo w brzuszku się mieści i za chwilę będzie na świecie [emoji295]
reklama
angela21_21
Hej u mnie też równo 40 dni [emoji6] 35 TC a mała waży już 3100 g [emoji6]
Podziel się: