reklama
natala95
Fanka BB :)
Nie 4700 tylko 4780 to prawie 4800Też jestem ciekawa, która będzie przecierać szlaki [emoji6]
Majówki już się rozpakowują, jedna z dziewczyn urodziła chłopczyka 4700! Oczywiście przez cc. Duży chłop [emoji4] mam stracha [emoji28]
Ooo, to wielki chłopiec! Dobrze, że miala cc, naturalnie to byłoby chyba nie do przejscia!Nie 4700 tylko 4780 to prawie 4800
Jak na świat przychodziła moja córka to babka urodziła 4900g siłami natury bo z USG wychodziło max 4kg. Ale @arica zdecydowanie jak kobieta nie ma warunków to nic z tego nie wyjdzie na pewno.
Jak z Waszą pamięcią? Ja sie jakoś trzymałam a teraz to istna tragedia dzisiaj zapomniałam nazwiska i imienia męża
Jak z Waszą pamięcią? Ja sie jakoś trzymałam a teraz to istna tragedia dzisiaj zapomniałam nazwiska i imienia męża
olala25
Też polecam tą firmę, kupiłam u nich już w ciąży 2 staniki i są bardzo wygodne teraz już z usztywnianego powoli wyrastam i kolejny rozmiar też kupię u nich. Nie ma problemu z rozmiarami dla mnie, zapinane na 3 haftki, szerokie ramiączka, więc kręgosłup w miarę możliwości odciążony, a to teraz dla mnie ważneAaa. I jeszcze obkupiłam się dzisiaj w dwa biustonosze do karmienia. Jeden usztywniany, a drugi bawełniany miękki. Jak któraś z Was szuka to polecam Alles Mama. Są na Allegro. U mnie jest akurat ich salon firmowy więc od razu poprzymierzałam sobie i kupiłam. Poprzednio tez miałam z tej firmy i był super.
Link do: Alles - alles.pl
myllenne
50?! U mnie 30!!! I dalej chyba nie czuje się gotowa!
A tak test był chwilę temu robiony, pierwsza wizyta u gina, że chyba jestem w ciąży i tam taka malutka kropeczka byla... A teraz ledwo w brzuszku się mieści i za chwilę będzie na świecie [emoji295]
A tak test był chwilę temu robiony, pierwsza wizyta u gina, że chyba jestem w ciąży i tam taka malutka kropeczka byla... A teraz ledwo w brzuszku się mieści i za chwilę będzie na świecie [emoji295]
reklama
angela21_21
Hej u mnie też równo 40 dni [emoji6] 35 TC a mała waży już 3100 g [emoji6]
Podziel się: