nixie
Fanka BB :)
Hej. Co za dzień miałam W autobusie nie działał kasownik a nie chciało mi się iść do następnego więc się rozsiadłam z tyłu a tu kontrola!!! Udało mi się cudem zwiać przed nimi bo spisywali ludzi. Miałam cały dzień satysfakcje . Napewno by mi nie odpuścili. Oni są bezwzględni. Pół drogi do pracy musiałam iść pieszo ale było cudownie i takie piękne wiosenne widoki. Ja tylko na pół etatu więc szybko byłam w domu, obiadek, później zaprowadziłam dzieci na ogród i musiałam lecieć do szkoły w sprawie zielonej szkoły. O 17ej byłam już spowrotem i do późna siedziałam z rodzinką na dworze. Nachodziłam się bardzo ale wogóle nie jestem zmęczona. Bardzo pozytywny dzień. Kwitną drzewa, jutro chyba ostatni dzień na fajne fotki zanim wszystko opadnie. Może się uda chociaż przytyłam znowu trochę i w tej pięknej sukience będę wyglądać jak beza ... Brzuch mam cały czas dosyć wysoko i taki dosyć napięty. Maluszka czuje bardzo wyraźnie przez skórę. Koło pępka jest najcieniej i czasem mam wrażenie jakbym go dotykała. Cudowne. Jest silny. W piątek mam lekarza dopiero bo wcześniej przegapiłam termin. Mężuś wyskakuje co chwilę z nowymi pomysłami. Szary sufit, czarna lampa,własnoręcznie zrobiony karnisz... ale zgadzam się na wszystko. Jego samopoczucie jest dla mnie teraz bardzo ważne. Ja miałam taki piękny dzień, a niestety niedaleko naszego mieszkania był wypadek. Samochód zderzył się z tramwajem i kobieta nie przeżyła. , smutne. Uciekam spać.
Trzymajcie się zdrowo. Miłej nocki
Trzymajcie się zdrowo. Miłej nocki