To ja z innej beczki: chyba dziś pojadę na izbę przyjęć sprawdzić czy wszystko jest ok. Leze cały czas w łóżku a zaczął boleć mnie brzuch jak na miesiączke i cały krzyż. Do tego tak mnie przeczysciło że masakra nie bolał mnie brzuch ani nic. Nie mam skurczy. Brzuch mi się nie spina więc już nie wiem co to jedt
reklama
Lepiej sprawdzić. Nawet jeśli to infekcja to lepiej szybciej zareagować. Chociaż duże prawdopodobieństwo, że to po prostu jelitówkaTo ja z innej beczki: chyba dziś pojadę na izbę przyjęć sprawdzić czy wszystko jest ok. Leze cały czas w łóżku a zaczął boleć mnie brzuch jak na miesiączke i cały krzyż. Do tego tak mnie przeczysciło że masakra nie bolał mnie brzuch ani nic. Nie mam skurczy. Brzuch mi się nie spina więc już nie wiem co to jedt
Ania72821
Fanka BB :)
K8y, dawaj znać jak tam u Ciebie. Trzymam kciuki, żeby Ci przeszło jak najszybciej!
Dziewczyny, a czy owinięcie się pępowina przez dziecko można jakoś zaobserwować po ruchach czy tylko przez usg ?
Moja mala leżała dupka do dołu i niedawno czułam jak się odwracała i teraz czasem czuje takie dziwne jej ruchy. Takie gwałtowne i takie jakby trzepotanie w środku. Jakby chciala sie odwrocic czy przekrecic ale nie moze. Wczesniej takich nerwowych ruchów nie czulam. Muszę lekarzowi powiedzieć, bo troszkę mnie to martwi
Dziewczyny, a czy owinięcie się pępowina przez dziecko można jakoś zaobserwować po ruchach czy tylko przez usg ?
Moja mala leżała dupka do dołu i niedawno czułam jak się odwracała i teraz czasem czuje takie dziwne jej ruchy. Takie gwałtowne i takie jakby trzepotanie w środku. Jakby chciala sie odwrocic czy przekrecic ale nie moze. Wczesniej takich nerwowych ruchów nie czulam. Muszę lekarzowi powiedzieć, bo troszkę mnie to martwi
Ostatnia edycja:
A to nie wiem Pamietam tylko, ze kolezanka miala takie obawy i skonczylo sie cc, bez odwracania dziecka.obwinięcie się pępowiną jest bardzo łatwo sprawdzalne - wystarczy użyć dopplera podczas usg i uwidocznić przepływy (przynajmniej wg lekarki). więc to w sumie takie gdybanie czmu się nie obróciło
@Ania72821 jak sie ruszam tez boli. Mam uczucie jakby mi miednicę na kole łamali. Kręgosłup juz mnie nie boli. Mała mniej się rusza dzisiaj.
Po 18 pojade pewnie i sprawdzimy czy wszystko jest ok
Po 18 pojade pewnie i sprawdzimy czy wszystko jest ok
Bea.K84
Hejo, ja już po wizycie. Z malutkim wszystko ok [emoji4] odwrócił się już główką w dół i oby tak zostało. Wg pomiarów wychodzi ze waży ok 2500g więc duży [emoji28] zresztą,nie spodziewam się, że urodze kruszynkę, skoro Dawid miał 3900g. Zobaczymy jak za 3 tygodnie
Mecenasowa27
U mnie tez duży chlopczyk bedzie :-) 2650 w 33+1
reklama
Bea.K84
No to będziemy miały starcie gigantów hihi [emoji16] kochane maleństwa nasze, już takie duże, a niedawno miały kilka milimetrow- jak ten czas leci. No i beczę ze wzruszenia [emoji24]U mnie tez duży chlopczyk bedzie :-) 2650 w 33+1
Podziel się: