uuu to niezły błąd pomiarowyNa usg przed porodem było 1990 gramów
reklama
Bea.K84
Fanka BB :)
Laski, nie straszcie tak z tymi błędami, bo mój w 29tc miał 1700g, a skoro może wyjść pół kilo rozbieżności, to co pokaże 40tc [emoji32]uuu to niezły błąd pomiarowy
Oczywiście Motylku w Waszym przypadku jak najbardziej na plus, że taka waga, bo malutki silny [emoji4]
może zawsze wyjść w drugą stronęLaski, nie straszcie tak z tymi błędami, bo mój w 29tc miał 1700g, a skoro może wyjść pół kilo rozbieżności, to co pokaże 40tc [emoji32]
myllenne
Fanka BB :)
Ooo to do zoabczenia gdzieś w tłumieJa idę
Dziewczyny, u mamyginekolog pojawił się wpis o pierwszych 48 godzinach po porodzie - coś dla nas
Link do: Noworodek w szpitalu - Opowiadam historie z życia i przemycam wiedzę medyczną dla Kobiet
Link do: Noworodek w szpitalu - Opowiadam historie z życia i przemycam wiedzę medyczną dla Kobiet
Może warto to jednak sprawdzić na IP? Tym bardziej, jeśli bóle są w miarę regularne@arica dzięki za info o artykule bardzo fajny.
Normalnie od 18 mam co jakiś czas skurcze. Teraz zaczęły mnie boleć brzuch i plecy nie wiem czy to dolegliwości ze strony układu pokarmowego czy co tragedia
@arica dzięki za info o artykule bardzo fajny.
Normalnie od 18 mam co jakiś czas skurcze. Teraz zaczęły mnie boleć brzuch i plecy nie wiem czy to dolegliwości ze strony układu pokarmowego czy co tragedia
Weź od razu nospę i połóż się ☺
reklama
Podziel się: