reklama
ZUZA.80
Fanka BB :)
bardzo fajny artykuł ! tą ostatnią część o odwiedzinach w szpitalu to trzeba by było rozesłać do niektórych członków rodziny bo to, co się czasem dzieje to trudno ogarnąć i zrozumieć...Dziewczyny, u mamyginekolog pojawił się wpis o pierwszych 48 godzinach po porodzie - coś dla nas
Link do: Noworodek w szpitalu - Opowiadam historie z życia i przemycam wiedzę medyczną dla Kobiet
Motyl_ek
Fanka BB :)
Masakra! Nie dość że rana boli to jeszcze mam mega zawroty głowy :/. Ale w końcu byłam u malutkiego, prawdopodobnie jutro zdejmą mu cpap . On jest taki idealny, taki mój <3Motylek, jak się dzisiaj czujecie? Jak z Twoim chodzeniem i funkcjonowaniem?
Przewidują kiedy będziecie mogli wyjść do domu?Masakra! Nie dość że rana boli to jeszcze mam mega zawroty głowy :/. Ale w końcu byłam u malutkiego, prawdopodobnie jutro zdejmą mu cpap . On jest taki idealny, taki mój <3
agata.a
Zaangażowana w BB
Dziewczyny czy Wy też macie takie skurcze w lydkach? U mnie najczęściej są w nocy, potem cały dzień bola mnie nogi i jedyne co pomaga to spacery.. do lekarza idę w piątek, a może wy macie jakieś sposoby, żeby chociaż trochę ustąpił ten ból ?
KikaRika
Moderatorka
A bierzesz magnez? Bierz śmiało 3x .Dziewczyny czy Wy też macie takie skurcze w lydkach? U mnie najczęściej są w nocy, potem cały dzień bola mnie nogi i jedyne co pomaga to spacery.. do lekarza idę w piątek, a może wy macie jakieś sposoby, żeby chociaż trochę ustąpił ten ból ?
Ja polecam SlowMag to jest lek nie suplement.
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: