reklama
Po ok godzinie już mnie nic nie bolało. Skurcze miałam nieregularne i dopiero wieczorem bolesne ale z góry brzucha. Trochę się wystraszyłam tym bardziej że wczoraj kompletnie nic poza spacerem nie robiłam. Jak się to powtórzy na pewno pojadę na IP.
@Motyl_ek za kilka dni rana nie będzie Cię aż tak boleć. A w głowie się kręci pewnie przez wszystkie zawirowania w Twoim organizmie wierzę że Synek jest idealny. Trzymam kciuki żebyście jak najszybciej wyszli do domu
W kwestii bólu łydek: ja biorę 2 lub 3 razy dziennie magnez po 2 tabletki więc łydki mnie nie bolą jakoś bardzo.
@Motyl_ek za kilka dni rana nie będzie Cię aż tak boleć. A w głowie się kręci pewnie przez wszystkie zawirowania w Twoim organizmie wierzę że Synek jest idealny. Trzymam kciuki żebyście jak najszybciej wyszli do domu
W kwestii bólu łydek: ja biorę 2 lub 3 razy dziennie magnez po 2 tabletki więc łydki mnie nie bolą jakoś bardzo.
AgaRS90
Fanka BB :)
Ja ost mialam regularne skurcze, o 14 sie zaczęły. 2 nospy 3 magnezy przeszlo o 21.Wzięłam nospe i czekam czy będzie lepiej czy nie. Ona jakoś po 20min powinna działać?
30tydzien, skintrplowana szyjka u lekarza, wszystko ok
angela21_21
Ja też mam skurcze w łydkach jem magnez 3 razy dni i smaruje maścią z kasztana ale. Ile wiem czy to coś daje czy nie ,[emoji39]
kinga.1990.
Ja tez mam skurcze. Wlasnie najczęściej łapią mnie w nocy. Dzisiaj o 14.30 mam wizyte u diabetologa. Trzymajcie kciuki :-)
@Motyl_ek i ja przesyłam gratulacje i dużo siły dla Was!
@kinga.1990. nie martw się, dieta cukrzycowa nie taka straszna
@myllenne ja idę na te warsztaty w Lublinie z siostrą i koleżanką 20.04, mam nadzieję że będzie fajnie
@Ania72821 takimi wynikami glukozy na czczo to już lekarz powinien się zainteresować... Skierowac do diabetologa bo może też powinnaś mieć dietę i mierzyć cukier. No ale wiadomo, że co lekarz to opinia i ciężko to podważyć.
Mi w nocy zdążają się skurcze łydek mimo brania magnezu i to takie bolesne, że męża potrafię obudzić
@kinga.1990. nie martw się, dieta cukrzycowa nie taka straszna
@myllenne ja idę na te warsztaty w Lublinie z siostrą i koleżanką 20.04, mam nadzieję że będzie fajnie
@Ania72821 takimi wynikami glukozy na czczo to już lekarz powinien się zainteresować... Skierowac do diabetologa bo może też powinnaś mieć dietę i mierzyć cukier. No ale wiadomo, że co lekarz to opinia i ciężko to podważyć.
Mi w nocy zdążają się skurcze łydek mimo brania magnezu i to takie bolesne, że męża potrafię obudzić
@kinga.1990. powodzenia na wizycie. Kciuki zaciśnięte
reklama
Podziel się: