reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2018

Tak też to widziałam na grupie na fb. Masakra! Tym bardziej teraz męża pogonie do końca marca zrobić pokoik kupić cotam jeszcze trzeba. A w kwietbiu poprac i spakować się!

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam taki sam zamiar, przerazilam sie tym postem. Bo jeszcze nic nie mam.. myslalam zacząć po świętach, ale chyba wolę dmuchać na zimne i juz wszystko naszykowac.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
My na odparzenia używamy krem robiony na receptę z kt składa się z 2ch składników.
Córce pomagał bardzo szybko.
A na co dzień to niczym nie będziemy smarować, chyba że jakimś linomagiem co jakiś czas..

Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom

Kurde, na grupie czerwcówek jedna dziewczyna napisała, że urodziła w skończonym 28tc.
To już ten czas, że zaczynają się powoli przedwczesne porody. Trochę schiza :(

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
O kurde, a co bylo powodem?!
Jak sytuacja z dzieckiem?

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

O matko, 28 tydzień... właśnie przeczytałam ten post. Ależ się zestresowałam. Dobrze że wszystko z nimi ok... Ale tak, zgadzam się z @Just&yna, my, jak jeden mąż, pozostajemy w dwupakach aż do czerwca. Koniec kropka.

My dziś zakupiliśmy piękny drewniany, komodo-przewijak. Przywieźlismy, postawiliśmy, usiadliśmy naprzeciwko i po prostu gapiliśmy się w ten mebel. Chyba oboje zdaliśmy sobie sprawę że to już niedługo. Tatusiek skwitował 'Kurde, to się dzieje naprawdę' [emoji1] (Jakby dostał kilka kopów w pęcherz to by juz wczesniej uzmysłowił sobie że to sie dzieje naprawdę [emoji1]Ale jak nietrudno się domyślić, ja się poryczałam. Wy też tak często płaczecie? Ja okropnie!)
c8e7e93aee6a0117c5edbebb0e6e32c0.jpg

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

O matko, 28 tydzień... właśnie przeczytałam ten post. Ależ się zestresowałam. Dobrze że wszystko z nimi ok... Ale tak, zgadzam się z @Just&yna, my, jak jeden mąż, pozostajemy w dwupakach aż do czerwca. Koniec kropka.

My dziś zakupiliśmy piękny drewniany, komodo-przewijak. Przywieźlismy, postawiliśmy, usiadliśmy naprzeciwko i po prostu gapiliśmy się w ten mebel. Chyba oboje zdaliśmy sobie sprawę że to już niedługo. Tatusiek skwitował 'Kurde, to się dzieje naprawdę' [emoji1] (Jakby dostał kilka kopów w pęcherz to by juz wczesniej uzmysłowił sobie że to sie dzieje naprawdę [emoji1]Ale jak nietrudno się domyślić, ja się poryczałam. Wy też tak często płaczecie? Ja okropnie!)

Jejciu śliczny...zazdroszczę!Ja mogę sobie pozwolić tylko na taki na łóżeczko bo w sypialni nie mam tyle miejsca...

Przewijak fajny - wszystko będziesz mogła mieć pod ręką, a kot... meeeega chudy :D Mój w drugą stronę (kot brytyjski): jak siedzi to wygląda jak kulka - prawie szerszy niż dłuższy ;)

Przewijak fajny - wszystko będziesz mogła mieć pod ręką, a kot... meeeega chudy :D Mój w drugą stronę (kot brytyjski): jak siedzi to wygląda jak kulka - prawie szerszy niż dłuższy ;)
Mój Julek nie jest chudy, brzusio ma całkiem pokaźny [emoji2] tylko ma taką figurę bo jest w 3/4 cornishem rexem, więc jest długaśny [emoji6] Brytyjskie też są piękne [emoji7]
f7131d586e96b715ac01f062818e8548.jpg

reklama

Mężczyźni są niemożliwi[emoji23]
Piękny mebelek [emoji7]
Gdzie kupiliscie?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry