reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2018

Tak też to widziałam na grupie na fb. Masakra! Tym bardziej teraz męża pogonie do końca marca zrobić pokoik kupić cotam jeszcze trzeba. A w kwietbiu poprac i spakować się!

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam taki sam zamiar, przerazilam sie tym postem. Bo jeszcze nic nie mam.. myslalam zacząć po świętach, ale chyba wolę dmuchać na zimne i juz wszystko naszykowac.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
My na odparzenia używamy krem robiony na receptę z kt składa się z 2ch składników.
Córce pomagał bardzo szybko.
A na co dzień to niczym nie będziemy smarować, chyba że jakimś linomagiem co jakiś czas..

Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom

Kurde, na grupie czerwcówek jedna dziewczyna napisała, że urodziła w skończonym 28tc.
To już ten czas, że zaczynają się powoli przedwczesne porody. Trochę schiza :(

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
O kurde, a co bylo powodem?!
Jak sytuacja z dzieckiem?

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

O matko, 28 tydzień... właśnie przeczytałam ten post. Ależ się zestresowałam. Dobrze że wszystko z nimi ok... Ale tak, zgadzam się z @Just&yna, my, jak jeden mąż, pozostajemy w dwupakach aż do czerwca. Koniec kropka.

My dziś zakupiliśmy piękny drewniany, komodo-przewijak. Przywieźlismy, postawiliśmy, usiadliśmy naprzeciwko i po prostu gapiliśmy się w ten mebel. Chyba oboje zdaliśmy sobie sprawę że to już niedługo. Tatusiek skwitował 'Kurde, to się dzieje naprawdę' [emoji1] (Jakby dostał kilka kopów w pęcherz to by juz wczesniej uzmysłowił sobie że to sie dzieje naprawdę [emoji1]Ale jak nietrudno się domyślić, ja się poryczałam. Wy też tak często płaczecie? Ja okropnie!)
c8e7e93aee6a0117c5edbebb0e6e32c0.jpg

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

O matko, 28 tydzień... właśnie przeczytałam ten post. Ależ się zestresowałam. Dobrze że wszystko z nimi ok... Ale tak, zgadzam się z @Just&yna, my, jak jeden mąż, pozostajemy w dwupakach aż do czerwca. Koniec kropka.

My dziś zakupiliśmy piękny drewniany, komodo-przewijak. Przywieźlismy, postawiliśmy, usiadliśmy naprzeciwko i po prostu gapiliśmy się w ten mebel. Chyba oboje zdaliśmy sobie sprawę że to już niedługo. Tatusiek skwitował 'Kurde, to się dzieje naprawdę' [emoji1] (Jakby dostał kilka kopów w pęcherz to by juz wczesniej uzmysłowił sobie że to sie dzieje naprawdę [emoji1]Ale jak nietrudno się domyślić, ja się poryczałam. Wy też tak często płaczecie? Ja okropnie!)

Jejciu śliczny...zazdroszczę!Ja mogę sobie pozwolić tylko na taki na łóżeczko bo w sypialni nie mam tyle miejsca...

Przewijak fajny - wszystko będziesz mogła mieć pod ręką, a kot... meeeega chudy :D Mój w drugą stronę (kot brytyjski): jak siedzi to wygląda jak kulka - prawie szerszy niż dłuższy ;)

Przewijak fajny - wszystko będziesz mogła mieć pod ręką, a kot... meeeega chudy :D Mój w drugą stronę (kot brytyjski): jak siedzi to wygląda jak kulka - prawie szerszy niż dłuższy ;)
Mój Julek nie jest chudy, brzusio ma całkiem pokaźny [emoji2] tylko ma taką figurę bo jest w 3/4 cornishem rexem, więc jest długaśny [emoji6] Brytyjskie też są piękne [emoji7]
f7131d586e96b715ac01f062818e8548.jpg

reklama

Mężczyźni są niemożliwi[emoji23]
Piękny mebelek [emoji7]
Gdzie kupiliscie?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry