Zanim się dowiedziałam że będzie druga dziewczynka to byłam przerażona pielęgnacją chłopca od początku miałam przeczucie że będzie onaJa tak wlasnie robilam przy starszej- wacik i przegotowana woda. Mnie za to przeraza obsluga chlopca, dziewczynka przy tym to maly pikuś
reklama
angela21_21
Fanka BB :)
Hej właśnie dostałam wyniki w krzywej cukrowej i wszystko mam w normie [emoji4]
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
@angela21_21 to super że wyniki ok
Powiem Wam że od tej pogody to mam takiego powera że jestem w szoku. Dzisiaj byłam w skarbówce i na lumpkach: wróciłam z całą torbą ciuszków. Teraz czekam na męża i jedziemy na budowę trochę sobie porobię dookoła domu a jutro pojadę na giełde po bratki i stokrotki żeby pozaklinać wiosnę
Powiem Wam że od tej pogody to mam takiego powera że jestem w szoku. Dzisiaj byłam w skarbówce i na lumpkach: wróciłam z całą torbą ciuszków. Teraz czekam na męża i jedziemy na budowę trochę sobie porobię dookoła domu a jutro pojadę na giełde po bratki i stokrotki żeby pozaklinać wiosnę
Ja bym się na Twoim miejscu wstrzymała, bo podobno w weekend ma wrócic zima Temperatury ujemne i 30 cm sniegu@angela21_21 to super że wyniki ok
Kurde, na grupie czerwcówek jedna dziewczyna napisała, że urodziła w skończonym 28tc.
To już ten czas, że zaczynają się powoli przedwczesne porody. Trochę schiza
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Yyy, z grupy czerwcowek? Że niby w naszej grupie?..
Just&yna
Fanka BB :)
@arica a gdzie mają być takie warunki? U nas w nocy do -5 takze najwyżej bede chowac na noc do domu
@agata.szy przedwczesne porody? Masakra normalnie... Aż mi ciarki po plecach przeszły...
@agata.szy przedwczesne porody? Masakra normalnie... Aż mi ciarki po plecach przeszły...
Gdzie dokladnie to nie wiem, tata mi wczoraj mówil Piekna pogoda byla wczoraj i zaczęłam glosno gdybac, czy nie pojechać wymienic opon jakoś w tym tygodniu na letnie.. I tata sprowadził mnie na ziemie, mówiąc żebym sie tak nie spieszyła, bo zima jeszcze nie odpuściła i ma wrocić@arica a gdzie mają być takie warunki? U nas w nocy do -5 takze najwyżej bede chowac na noc do domu
reklama
Yyy, z grupy czerwcowek? Że niby w naszej grupie?..
W grupie Czerwcowe Mamy 2018, dość liczna grupa na fb
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: