reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2018

Ja tak wlasnie robilam przy starszej- wacik i przegotowana woda. Mnie za to przeraza obsluga chlopca, dziewczynka przy tym to maly pikuś ;)
Zanim się dowiedziałam że będzie druga dziewczynka to byłam przerażona pielęgnacją chłopca:) od początku miałam przeczucie że będzie ona:)

reklama
@angela21_21 to super że wyniki ok:)

Powiem Wam że od tej pogody to mam takiego powera że jestem w szoku. Dzisiaj byłam w skarbówce i na lumpkach: wróciłam z całą torbą ciuszków. Teraz czekam na męża i jedziemy na budowę trochę sobie porobię dookoła domu a jutro pojadę na giełde po bratki i stokrotki żeby pozaklinać wiosnę:)

Kurde, na grupie czerwcówek jedna dziewczyna napisała, że urodziła w skończonym 28tc.
To już ten czas, że zaczynają się powoli przedwczesne porody. Trochę schiza :(

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

@angela21_21 to super że wyniki ok:)

Powiem Wam że od tej pogody to mam takiego powera że jestem w szoku. Dzisiaj byłam w skarbówce i na lumpkach: wróciłam z całą torbą ciuszków. Teraz czekam na męża i jedziemy na budowę trochę sobie porobię dookoła domu a jutro pojadę na giełde po bratki i stokrotki żeby pozaklinać wiosnę:)
Ja bym się na Twoim miejscu wstrzymała, bo podobno w weekend ma wrócic zima :) Temperatury ujemne i 30 cm sniegu ;)

Kurde, na grupie czerwcówek jedna dziewczyna napisała, że urodziła w skończonym 28tc.
To już ten czas, że zaczynają się powoli przedwczesne porody. Trochę schiza :(

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Yyy, z grupy czerwcowek? Że niby w naszej grupie?..

@arica a gdzie mają być takie warunki? U nas w nocy do -5 takze najwyżej bede chowac na noc do domu:)

@agata.szy przedwczesne porody? Masakra normalnie... Aż mi ciarki po plecach przeszły...

@arica a gdzie mają być takie warunki? U nas w nocy do -5 takze najwyżej bede chowac na noc do domu:)

@agata.szy przedwczesne porody? Masakra normalnie... Aż mi ciarki po plecach przeszły...
Gdzie dokladnie to nie wiem, tata mi wczoraj mówil :) Piekna pogoda byla wczoraj i zaczęłam glosno gdybac, czy nie pojechać wymienic opon jakoś w tym tygodniu na letnie.. I tata sprowadził mnie na ziemie, mówiąc żebym sie tak nie spieszyła, bo zima jeszcze nie odpuściła i ma wrocić :)

Tak też to widziałam na grupie na fb. Masakra! Tym bardziej teraz męża pogonie do końca marca zrobić pokoik kupić cotam jeszcze trzeba. A w kwietbiu poprac i spakować się!

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry