reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

Dziewczyny czy któraś z Was używa pasa ciążowego? Dołączają mi bóle kręgosłupa a czytałam że ten pas stabilizuje kregoslup.

reklama
Dziewczyny czy któraś z Was używa pasa ciążowego? Dołączają mi bóle kręgosłupa a czytałam że ten pas stabilizuje kregoslup.
Jak byłam na tym spotkaniu z fizjoterapeutka uroginekilogiczna to mowila, ze te pasy bardzo zle działają na dno miednicy.

9ewnqqmznpxcwjj5.png

Ja mam pas bo tu zawsze się je przypisuje na bóle kręgosłupa i więzadeł. W Polsce nigdy nie widziałam nikogo w takim pasie a tutaj są mega popularne. Nie bylam przekonana. Niedawno założyłam go pierwszy raz. I faktycznie dłużej mogłam iść bez bolu, czułam że ten brzuch jest podtrzymany. Ale z drugiej strony było mi bardzo niewygodnie, a nie scisnelam się nim mocno. Mi oprócz położnej polecała go również fizjoterapeutka. Ale absolutnie nie nosić go cały czas, tylko na spacery/do pracy/do dłuższego stania np. w kuchni. Nie więcej niż 3 godziny. Nie wiem. Nadal nie jestem przekonana, ale dam mu jeszcze szansę.

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny, dzisiaj moja kolej na glukozę, zero kolejek, elegancko, wypiłam przed chwilą z cytryną i muszę stwierdzić, że jak dla mnie to taka lemoniada, całkiem spoko[emoji4] zobaczymy co będzie dalej, zaczynam czekanie na wygodnej kanapie z książką w ręku, obym się źle nie poczuła [emoji4]

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też dzisiaj siedzę na glukozie, 20min temu wypiłam swoją o smaku cytrynowym :) jedyną bolączką jest to, że męczy mnie teraz zgaga I przeraża mnie siedzenie tutaj przez 2h - miał być ze mną mąż, ale mamy dzisiaj w związku z jego dniem wolnym tyle spraw do po załatwiania, że pojechał już część teraz ogarnąć :)

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

My ostatnio dzieciakom brata zamiast prezentów fundowalismy wyjazd: Antek był w Barcelonie na meczu, a Miśka w Paryżu w Eurodisneylandzie. Wyszło cenowo całkiem nieźle, a frajda dużo większa!
Swietny pomysl!
Ja mam chrzesnice, ktora ma komunie w przyszlym roku i myslelismy z mezem o tym, zeby wyslac ja i jej rodzicow na weekend do Rzymu, zeby pojechali do Papieza i orzy okazji cos zobaczyli.
Slyszalam, ze chrzestni na komunie wydają tyle, ze powinno się to cenowo zamknąc w granicach.

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja też dzisiaj siedzę na glukozie, 20min temu wypiłam swoją o smaku cytrynowym :) jedyną bolączką jest to, że męczy mnie teraz zgaga I przeraża mnie siedzenie tutaj przez 2h - miał być ze mną mąż, ale mamy dzisiaj w związku z jego dniem wolnym tyle spraw do po załatwiania, że pojechał już część teraz ogarnąć :)

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Przechodziłam to wczoraj, najgorsze było pierwsze pół godziny, potem juz leciało z górki. Dasz rade na pewno!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry