reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

Jestem w domu od grudnia, i dla mnie z przestawieniem nie było problemu :p Ja lubię się lenić, pooglądać seriale poczytać książkę, teraz jest łądna pogoda więc spaceruję sobie więcej.... ;) Myślałam że po szpitalu normalnie wrócę do pracy, ale dostałam wtedy zwolnienie prawie 3 tygodnie, i potem już nie było jakoś sensu.

Jutro planuje jechać na krzywą cukrową , będę miała z głowy a się tym trochę denerwuje.

reklama
Ja w domu jestem od polowy listopada :) zdarzaja sie dni kiedy sie nudze, ale jest to naprawdę bardzo rzadko ;) sprzatam, gotuje codziennie dla 6 osob, robie zakupy wiec jest co robic ;) do pracy nie chciałabym wrócić, ze wzgledu na panujaca tam atmosferę :)

Po piatkowym, kontrolnym usg malowodzie zniknelo, wskazniki w normie :) nadal mam pic duze ilosci :) nasze malenstwo ma 713g :) Krzywa cukrowa mam zrobic miedzy 26 a 28 tygodniem ciazy :)

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny czy Wam przychodzą powiadomienia z aplikacji? Bo mi od tygodnia jakoś nie, choć nic nie zmieniałam..

Dziewczyny czy Wam przychodzą powiadomienia z aplikacji? Bo mi od tygodnia jakoś nie, choć nic nie zmieniałam..
Mnie też nie przychodzą- właśnie się zastanawiałam czy mój tel już szwankuje, czy poprostu nikt tu nic nie pisze [emoji14] jak widać to nie brak frekwencji [emoji6]

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

Hey [emoji5] ja w domu od 23.11 nie mam czasu się nudzić[emoji5] do polowy stycznia walczyłam z mdłosciami i złym samopoczuciem. A to syn był chory, teraz mamy ferie.
Mi aplikacja też nie wyświetla powiadomień.

Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie też brak powiadomień [emoji19]
Jeśli chodzi o siedzenie w domu to ja nie pracuje zupełnie od ponad tygodnia. I z jednej strony kiepsko, bo tak jak pisałam, czuje się jak jakiś obibok;) Ale z drugiej strony znacznie poprawiło się moje samopoczucie, mniej dokucza mi twardniejący brzuch i inne rzeczy. Czytam, uczę się, dużo śpię. Ale dziś mój luby wyjechał w delegację i zupełnie nie wiem co mam ze sobą zrobić [emoji1] Oszaleję chyba sama w domu z kotem [emoji24]

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Mi aplikacja szwankuje od piątku...więc zerkam sama jak mam wolną chwilę....sobotę cała przelezalam w niedzielę trochę sprzatalam i tak minął weekend...A dziś byliśmy na obiadku u teściowej bo pomidorowa akurat miała i taki smaczek był ze musiałam się wprosic[emoji12]

Dziewczyny czy Wam wasi ginekolodzy kazali robić EKG?
Bo przyjaciółce jej zaleciła do 19 tygodnia zrobić, a problemów z sercem nie ma..

reklama
Dziewczyny czy Wam wasi ginekolodzy kazali robić EKG?
Bo przyjaciółce jej zaleciła do 19 tygodnia zrobić, a problemów z sercem nie ma..
Nie. A ma problemy z cisnieniem lub inne schorzenia? Moze to skorelowana z czymś kontrola? Lub jezeli kolejna ciaza to cos w pierwszej bylo?

Ja rozkoszuje sie nic-nie-robieniem, bo wiem, ze to jedne z nielicznych momentów bezkarnego nierobstwa :)

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry