reklama
Just&yna
Fanka BB :)
Nie ma czym się stresować ...Ja jestem po pierwszym razie [emoji12] zabrałam pół cytryny więc nie było tragedii żeby to wypić ....slodko kwasne...nic mnie nie mdlilo tylko trochę zamulilo na sen...A potem luz....wyniki wyszły dobre....Witajcie kochane. Właśnie siedzę w gigantycznej kolejce do mojego gina, No takiego tłumu to tu jeszcze nie widziałam. [emoji20] dzis chyba dostanę skierowanie na glukozę i mam lekki stres bo nigdy nie robiłam. A tak sie ostatnio zastanawiałam, nie pamietam niestety ktora z Was pisała o malowodziu, jak sobie radzi z piciem wody? U mnie z początku bylo cieżko wmusić te 2 l wody, ale z dnia na dzien lepiej [emoji3]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Bea.K84
U mnie 24tc a czuję się jak bym już była w 9 miesiącu :-/ brzuch wielki się mi zrobił, tchu brakuje, jakas masakra... A tu jeszcze ponad 3 miesiące przede mną. Czuję się gruba i nieszczęśliwa [emoji24]
Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
Motyl_ek
U mnie dzisiaj 23+0 a brzuch też już ogromny. Zresztą nie tylko brzuch. Cała robię się wielka. Noszę koszulki męża, bo w swoje się nie mieszczę. I mam jedną parę dresów, w które mi tyłek wchodzi. Tak poza tym to całe dnie spędzam w piżamie, bo przynajmniej jest mi wygodnie. Byle do końca maja, a potem to już zleci
nixie
Ja się czuję świetnie ale też coś szybko rosne a to dopiero połowa i też kocham koszulki męża ale noszę je od początku Dżinsy puki co nadal pasują ale coraz częściej ubieram leginsy bo wygodniejsze. Odkupiłam sobie na Olx dwie eleganckie bluzeczki ciążowe. Teraz rozglądam się za sukienkami na lato.
Motyl_ek
No u mnie 11 kg na plusie. Nie wchodzę w legginsy, w jeansy nie wchodziłam już w listopadzie. Z rozmiaru xs/s nagle zrobiłam się m/l. Tzn ogólnie m, ale takie większe m. Brzuch urósł najbardziej, ale nogi, tyłek też. Ba, ja nawet na twarzy widzę różnicę. Mój mąż mówi że jestem większa też 'tam'. Zakładanie butów czy golenie się zaczyna się robić wyczynem. Nie jem dużo, jakoś na początku 4 miesiąca miałam tak, że pochłaniałam wszystko na swojej drodze, a teraz nie a i tak tyję :/
myllenne
Tez gdzieś tyle przybrała.. Brzuszek jest fajny, ale widzę też głównie po ramionach, boczki też się zrobiły większe. Ale póki co nie ma tragedii ale jeszcze trochę zostało do końca....No u mnie 11 kg na plusie. Nie wchodzę w legginsy, w jeansy nie wchodziłam już w listopadzie. Z rozmiaru xs/s nagle zrobiłam się m/l. Tzn ogólnie m, ale takie większe m. Brzuch urósł najbardziej, ale nogi, tyłek też. Ba, ja nawet na twarzy widzę różnicę. Mój mąż mówi że jestem większa też 'tam'. Zakładanie butów czy golenie się zaczyna się robić wyczynem. Nie jem dużo, jakoś na początku 4 miesiąca miałam tak, że pochłaniałam wszystko na swojej drodze, a teraz nie a i tak tyję :/
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
Bea.K84
Jak piszecie że z rozmiaru xs/s na m to nic tylko zrobić rozpęd i w ścianę... [emoji24] ja przytyłam 4 kg ale przy moim rozmiarze l/xl to wcale nie wygląda.. Brzuch brzuchem,bo kocham nad życie [emoji171], ale z resztą to wygląda źle... Było trzeba du*e ruszać przed ciąża to teraz bym nie narzekala. Może jutro spojrzę na siebie laskawszym okiem...
W każdym razie to chyba ten etap kiedy brzuszki już naprawdę są widoczne i teraz będą rosnąć w szybkim tempie [emoji4] może za bardzo panikuje i trzeba się poprostu przestawić na "nowy" wygląd
W każdym razie to chyba ten etap kiedy brzuszki już naprawdę są widoczne i teraz będą rosnąć w szybkim tempie [emoji4] może za bardzo panikuje i trzeba się poprostu przestawić na "nowy" wygląd
reklama
KikaRika
Moderatorka
Ja przed 1sza ciąża nosiłam L, w ciąży XL, po ciąży jak wróciłam do wagi sprzed ciąży, a nawet miałam ok 5kg mniej to rozmiar mi został L/XL. A dokładnie góra Lubuskie a spodnie, spódnice musiałam kupować 42 to tak mi się sylwetka zmieniła, mimo tych kilku kg mniej...Jak piszecie że z rozmiaru xs/s na m to nic tylko zrobić rozpęd i w ścianę... [emoji24] ja przytyłam 4 kg ale przy moim rozmiarze l/xl to wcale nie wygląda.. Brzuch brzuchem,bo kocham nad życie [emoji171], ale z resztą to wygląda źle... Było trzeba du*e ruszać przed ciąża to teraz bym nie narzekala. Może jutro spojrzę na siebie laskawszym okiem...
Teraz mam dalej L/XL
Podziel się: