reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

reklama
Mi przy porodzie sama położna zaproponowała i się zgodziłam. Siostra męża jest lekarzem i mówi, że kupa przy porodzie to codzienność i to samo mówili w szkole rodzenia. 99% pacjentek nawet nie wie, że dwójka poszła bo między czasie wchodzi też dzidzia.

O ta szyjke zapytam na wizycie 22go. A to cholery specjalnie tak wypisują l4..byle by im częściej kasa wpadala bo ja tez chodze prywatnie

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
TO ja tez prywatnie i prosze go za kazdym razem jak mi mówi "to standardowo widzimy się za 4tyg?" Czy by nie dało rady wcześniej , moze za 3 tyg .. a on po co, że nie trzeba i że za 4 wystarczy:p

9ewnqqmznpxcwjj5.png

Dodatkowo rozbija mi różne wymagane badania to rozyczke to toxo teraz czekam na glukoze pewnie dostanę w piątek skierowanie

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Do jakiego lekarza chodzisz?

Apropo kolejek ja się dopmagam pierwszeństwa ze wzgledu na plecy. Bolą mnie i wolę ich nie nadwyreczac niepotrzebnie. A buszek mam już spory ;) pozostałości z pierwszej ciąży

Hej, a ja powiem wielkie UFF :biggrin2:

Dziś było połówkowe 21+1
Nasz chłopina ;)waży 446 gram, lekarz powiedział że do porodu moze ważyc ok. 3800-3900.
Termin 18/19.06
Łożysko mam wysoko i mały ciśnie się cały czas na dole, powyginany jak paragraf.

Pare dni prawie w ogóle go nie czułam a od wczoraj znowu fika :) ale to nasze zamartwianie o ruchy to już norma chyba o_O

I co katar... nieustający katar ...podobno bede miala już do końca ten nieżyt nosa:(.

Jest radocha - mamy wybrany wózek Peg Perego book 51S super zwrotny z edycji fiata 500 - bedzie sportowa fura:D

reklama
Co do wózka to mój typ to stokke trailz. Mieszkamy w lesie, do tego tereny górskie, także wydaje się być idealny. Tylko cena mogłaby być niższa :p

Do góry