reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2018

Już po wizycie...Pani doktor super babka obejrzała mi malutką od góry do dołu można powiedzieć że kolejne polowkowe i tym razem mam wszystko opisane więc jestem spokojniejsza ...moja gwiazda wtulila mi się w plecy i pepowine dziamdziala więc fotke 3D trudno było zrobić....uparta za tatą [emoji12] przytulasek malutki ....waży już 751gram więc wszystko w normie [emoji7] jutro wstawię fotkę.

Same cudowne wiadomości dzisiaj [emoji7] gratuluję

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Już po wizycie...Pani doktor super babka obejrzała mi malutką od góry do dołu można powiedzieć że kolejne polowkowe i tym razem mam wszystko opisane więc jestem spokojniejsza ...moja gwiazda wtulila mi się w plecy i pepowine dziamdziala więc fotke 3D trudno było zrobić....uparta za tatą [emoji12] przytulasek malutki ....waży już 751gram więc wszystko w normie [emoji7] jutro wstawię fotkę.

Na kiedy termin? Koncowka maja? Bo duuuza dzidzia [emoji16] i mnie wiecej tydzień różnicy między nami widzę.

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

Moja tak samo patrzala w plecy nie dala sie odwrocic.

Miałam nadzieje na chlopaka. No ale jak to mowia nadzieja matka glupich. . .

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witaj w klubie... Mój to też jakiś ograniczony, nie wiem, nie chce mu się badać szyjki czy co? Muszę się upominac, tym bardziej że mam popękaną po poprzednim porodzie więc trzeba uważac. Co do L4 to mój wypisywal mi zawsze na 3 tygodnie, myślę że mógłby pewnie i na 4, ale ze chodzę prywatnie to mu szybciej kaska wpadala, więc dla niego to na rękę

O ta szyjke zapytam na wizycie 22go. A to cholery specjalnie tak wypisują l4..byle by im częściej kasa wpadala bo ja tez chodze prywatnie

Gratuluję wizyt i dobrych wieści! Na zaparcia polecam też ruch i spacery ;) no i duuzo wody. Co do lewatywy to też bym chciała mieć przed porodem, żeby nie było niespodzianki, ale nie wiem czy umiałabym zrobić to w domu więc dobrze, że w szpitalu też robią ;)

Ja w ogole nie przypominam sobie żeby lekarz mowil cokolwiek o szyjce, na następnej wizycie musze dopytać. O wlasnie, ja tez mam wyplacane pieniadze z zusu tak jak jest l4 i sie zastanawialam czy to dobrze czy co... :/ u mnie lekarz nie chce dawac l4 na dluzej niz 4tyg... :/

Bo jeśli jest potrzeba wystawienia l4 to lekarz musi też mieć powód i temu wystawia na miesiąc i w dniu kiedy kończy się l4powinnaś mieć umowiona kolejna wizytę . Ja chodzę właśnie co miesiąc i na kAżdą wizytę mam morfologia i mocz do przeniesienia robi mi usg i wystawia l4na kolejny miesiąc

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Bo jeśli jest potrzeba wystawienia l4 to lekarz musi też mieć powód i temu wystawia na miesiąc i w dniu kiedy kończy się l4powinnaś mieć umowiona kolejna wizytę . Ja chodzę właśnie co miesiąc i na kAżdą wizytę mam morfologia i mocz do przeniesienia robi mi usg i wystawia l4na kolejny miesiąc

No tak mam :)

Dodatkowo rozbija mi różne wymagane badania to rozyczke to toxo teraz czekam na glukoze pewnie dostanę w piątek skierowanie

reklama
Co do lewatywy to miałam przy pierwszym porodzie robiona w szpitalu przez moją położna- nawet nie pytała czy robiłam sama,czy chcę itd. Poprostu, proszę się kłaść, golimy krocze(tu nie trza było, bo ja przygotowana) i lewatywka [emoji23] więc człowiek wyboru nie miał hehe

A kiedy rodziłaś?

9ewnqqmznpxcwjj5.png

Do góry