reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2018

reklama
Mi przy porodzie sama położna zaproponowała i się zgodziłam. Siostra męża jest lekarzem i mówi, że kupa przy porodzie to codzienność i to samo mówili w szkole rodzenia. 99% pacjentek nawet nie wie, że dwójka poszła bo między czasie wchodzi też dzidzia.

O ta szyjke zapytam na wizycie 22go. A to cholery specjalnie tak wypisują l4..byle by im częściej kasa wpadala bo ja tez chodze prywatnie

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
TO ja tez prywatnie i prosze go za kazdym razem jak mi mówi "to standardowo widzimy się za 4tyg?" Czy by nie dało rady wcześniej , moze za 3 tyg .. a on po co, że nie trzeba i że za 4 wystarczy:p

9ewnqqmznpxcwjj5.png

Dodatkowo rozbija mi różne wymagane badania to rozyczke to toxo teraz czekam na glukoze pewnie dostanę w piątek skierowanie

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Do jakiego lekarza chodzisz?

Apropo kolejek ja się dopmagam pierwszeństwa ze wzgledu na plecy. Bolą mnie i wolę ich nie nadwyreczac niepotrzebnie. A buszek mam już spory ;) pozostałości z pierwszej ciąży

Hej, a ja powiem wielkie UFF :biggrin2:

Dziś było połówkowe 21+1
Nasz chłopina ;)waży 446 gram, lekarz powiedział że do porodu moze ważyc ok. 3800-3900.
Termin 18/19.06
Łożysko mam wysoko i mały ciśnie się cały czas na dole, powyginany jak paragraf.

Pare dni prawie w ogóle go nie czułam a od wczoraj znowu fika :) ale to nasze zamartwianie o ruchy to już norma chyba o_O

I co katar... nieustający katar ...podobno bede miala już do końca ten nieżyt nosa:(.

Jest radocha - mamy wybrany wózek Peg Perego book 51S super zwrotny z edycji fiata 500 - bedzie sportowa fura:D

reklama
Co do wózka to mój typ to stokke trailz. Mieszkamy w lesie, do tego tereny górskie, także wydaje się być idealny. Tylko cena mogłaby być niższa :p

Do góry