mama_dwojki
Fanka BB :)
A mnie przy porodzie zbadala i powiedziała, ze nie musimy robic lewatywy
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
TO ja tez prywatnie i prosze go za kazdym razem jak mi mówi "to standardowo widzimy się za 4tyg?" Czy by nie dało rady wcześniej , moze za 3 tyg .. a on po co, że nie trzeba i że za 4 wystarczyO ta szyjke zapytam na wizycie 22go. A to cholery specjalnie tak wypisują l4..byle by im częściej kasa wpadala bo ja tez chodze prywatnie
Do jakiego lekarza chodzisz?Dodatkowo rozbija mi różne wymagane badania to rozyczke to toxo teraz czekam na glukoze pewnie dostanę w piątek skierowanie
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Hahahaha Kochom śląsko godka [emoji2] Niy mom tepichow do wyklupanio ale o połonaceniu pomyślaTłusty czwartek tuż tuż [emoji23]