reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2018

Hej dziewczyny :) Ale smakowicie te Wasze desery wyglądają :)
U nas ferie... zaczęły się chorobowo... kicha nawet pies..
Do lekarza też chodzę prywatnie, bardzo nadwyreza to budżet domowy ale za to mogę dzwonić gdyby się coś działo, i jakoś mam pełne zaufanie fo swojej pani dr...

Aaaa .. są tutaj mamy z lubelskiego?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jestem z Lublina :)

reklama
Cóż ja mogę tylko powiedzieć że zjadłam same czekoladowe lody [emoji12] dobrze że już się skończyły bo bym tak mogła codziennie ...I niech mnie nie kuszą więcej w sklepie [emoji16]
Ja byłam u endokrynologa dziś i nastepna wizyta dopiero w kwietniu bo wyniki mam ok i nadal bez leku...tylko powiedział że tak rok po urodzeniu ...wycinamy[emoji16]

Niecałe dwa tygodnie temu, więc może się upomnij u nich bo tam była informacja że wysyłają w ciągu 30 dni
Też jestem z lubelskiego
A tam wystarczy podac dane, czy coś wiecej trzeba wypelnic? Bo ja wpisalam tylko dane adresowe, a tam gdzie bylo pytanie kogo oczekujesz to wpisalam tylko date porodu, bez plci, bo płeć poki co nie znana. To wystarczy, zeby wyslali paczke z gadżetami?

Ja jestem z Lublina :)
I ja :) rozważam szpitale na Jaczewskiego i na Staszica. Na Jaczewskiego leżałam już tydzień na patologii ciąży i tam jest spoko opieka i atmosfera, więc jeśli byłyby jakieś problemy i trzeba by się położyć wcześniej, to na pewno tam. Ale z kolei tam o oddziale poporodowym słyszałam niekoniecznie świetne opinie, no i ten zakaz odwiedzin na salach mnie przeraża trochę :)

Ostatnia edycja:
1517419189-4486439d7fd56273-aaaaaa.jpeg

Ja tez dzisiaj se dozyczylam [emoji7]
Plus lody migdały winogrona i lichi [emoji173]

9ewnqqmznpxcwjj5.png
Dobrze że mi przypomnialas. Lecę po lody do lodówki [emoji16]

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

A jak to wygląda ja się zarestrowalam i potwierdziłam link ale tam nic nie było więcej o podawaniu adresu zamieszkania
żeby przyslali gadżety

To mnie trochę uspokoilad, dziękuję :-)

A jeszcze tak z innej beczki dziewczyny mam do was pytanie. Wiem że są tu dziewczyny które korzystają z usług medicovera. Ja też mam U nich kartę ale dokładnie nie wiem jakie badania mogę robić na ich koszt. Gdzie uzyskam fachowej odpowiedzi? Dzwoniłam kiedyś na infolinię ale babka nie potrafiła powiedzieć mi jakie usługi sa przypisane do mojej karty i wysłała mi maila z którego tez w sumie nic nie wynika. Skąd mam się dowiedzieć konkretnie jakie mam usługi,badania na tą kartę?
Jeśli masz jakiś pakiet z pracy to stamtąd powinnaś wziąć zakres.

Napisane na ASUS_X007D w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Jenny26 ale Ty masz faktycznie mały brzuszek...Ja to chyba taki przed ciąża nie miałam...albo tak jak mówi Agars90 twoje mięśnie lepiej trzymają niż nasze...

Do góry