W szkole do której będę chodzić też zapisy przyjmuja przed 21tc, zapisalam się w 20tc a pierwsze zajęcia będą najprawdopodobniej w przyszłym tygodniu (u mnie skończony 23tc wtedy). Z tego co pamiętam też jesteś z Lublina więc niewykluczone że mówimy o tej samej szkolePołożną zazwyczaj się ma tam, gdzie lekarza rodzinnego, ale można też wybrać inną, która ma kontrakt z nfz. Ja chce się zapisać tam, gdzie szkoła rodzenia, bo taki jest wymóg, żeby móc bezpłatnie korzystać ze szkoły rodzenia, to trzeba się zapisać u nich do położnej.
Dziewczyny, które zamierzają chodzić do szkoły rodzenia, zapisałyście się już? Na stronie szkoły gdzie ja chcę iść jest napisane, że najlepiej się zapisać przed 21 tyg. ciąży, więc chyba wybiorę się w tym tygodniu
reklama
Zasada jest taka, że możesz leżeć na brzuchu dopóki samej Ci wygodnie Maluch jest głęboko wewnątrz i nie ma dla niego znaczenia jak leżysz.Mam pytanko, do ten pory nie czuje zadnych ruchów malucha ale teraz leżąc sobie na brzuchu poczulam takie dziwne uczucie, tak jakby mnie ktos delikatnie od srodka dotykał.
Tak sie zastanawiam czy to może dzidzia sie melduje ze jej niewygodnie jak leze na brzuchu?
Jak to jest z tym lezeniem na brzuchu? Mozna czy nie?
Ja bardzo lubię lezeć tak np. oglądając tv lub czytając
elciaaaak
Fanka BB :)
Dziewczyny tutaj artykuły mamy ginekolog na temat pomiaru szyjki oraz porodu przedwczesnego (może którejś z dziewczyn się przyda
Link do: Poród przedwczesny - Blog mama ginekolog. Uniwersalna opowieść o życiu i wiedza medyczna dla kobiet
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Link do: Poród przedwczesny - Blog mama ginekolog. Uniwersalna opowieść o życiu i wiedza medyczna dla kobiet
inka_inka89
Aktywna w BB
W szkole do której będę chodzić też zapisy przyjmuja przed 21tc, zapisalam się w 20tc a pierwsze zajęcia będą najprawdopodobniej w przyszłym tygodniu (u mnie skończony 23tc wtedy). Z tego co pamiętam też jesteś z Lublina więc niewykluczone że mówimy o tej samej szkole
Dziewczyny a jaką szkołę macie na mysli? Ja muszę się zapisać!
W Lublinie? Ja się zapisałam do tej na lotniczej nad biedronka. Chyba są trzy darmowe szkoły w Lublinie, tu mam najbliżejDziewczyny a jaką szkołę macie na mysli? Ja muszę się zapisać!
inka_inka89
Aktywna w BB
W Lublinie? Ja się zapisałam do tej na lotniczej nad biedronka. Chyba są trzy darmowe szkoły w Lublinie, tu mam najbliżej
Ok, ja rozważam tą przy kaśnickiej
Ewa.se
Jak ja lubię ten jej spokojny, rzeczowy ton! Ileż ja bym dała za takiego lekarza.Dziewczyny tutaj artykuły mamy ginekolog na temat pomiaru szyjki oraz porodu przedwczesnego (może którejś z dziewczyn się przyda
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
olala25
Mówimy o tej samej mi koleżanka mówiła, że w Aktywnej Mamie na Krasińskiego jest słabo i przebiosła się do Świdnika, to jedyne co wiem o szkołach w Lublinie. A z tego Agamed z Lotniczej kojarzę jedną położną, więc chyba tam pójdę, mimo że blisko nie mamW Lublinie? Ja się zapisałam do tej na lotniczej nad biedronka. Chyba są trzy darmowe szkoły w Lublinie, tu mam najbliżej
Zasada jest taka, że możesz leżeć na brzuchu dopóki samej Ci wygodnie Maluch jest głęboko wewnątrz i nie ma dla niego znaczenia jak leżysz.
Aha to dobrze wiedziec, bo mąz sie caly czas martwi ze leżę na małym więc juz mialam wątpliwości
reklama
nixie
Ja ogolnie nigdy na brzuchu nie leżę, ludzie się ze mnie śmieją że śpię jak trup. Potrafię całą noc tak przespać Ale pod koniec ciąży to za długo się nie da niestety. Szczerze mówiąc to ja bym się bała spać na brzuchu w ciąży nawet jakbym to lubiła. Nawet nie wiedziałam, że tak można. Ale ja się wystraszyłam nawet jak mi kot skoczył na brzuch. Może przesadzam.
Podziel się: