reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

Jestem jestem. Ostatnio coś źle się czuję i śpię calymi dniami. Bolą mnie lędźwie, duszno mi, mam migreny a dziś wywaliło mi zimno na ustach :/ (na szczęście już je miewałam)
Ja też miałam ostatnio opryszcze i zrobiłam sobie przeciwciał w igg i wyszło że przechodzilam...więc przestałam się stresowac ze tabletek nie brałam.

reklama
Ja też miałam ostatnio opryszcze i zrobiłam sobie przeciwciał w igg i wyszło że przechodzilam...więc przestałam się stresowac ze tabletek nie brałam.

Ja miewałam już wiele razy więc badań nie biorę. Za tydzień będe u mojej Pani Doktor to zapytam co dalej bo wiem że dla dzidziulka jest to niebezpieczne w pierwszych tygodniach życia a nie chciałabym jej zarazić

Fakt niby lista długa A aktywnych 1/2...

Dlatego osoba chętna do założenia wątku zamkniętego i zostania administratorką niech zbiera np w wiadomościach prywatnych osoby, kt chcą do zamkniętej grupy dołączyć.
Te, kt się nie odezwał do niej, no zostaną dodane..
To jak ktoś pisała, trzeba u administratora bb załatwić potem.
Wiec dajmy ileś tam czasu na te wiadomości, zglaszajmy sie do tej jednej dziewczyny i ona potem napiszę do admina.

Ja miewałam już wiele razy więc badań nie biorę. Za tydzień będe u mojej Pani Doktor to zapytam co dalej bo wiem że dla dzidziulka jest to niebezpieczne w pierwszych tygodniach życia a nie chciałabym jej zarazić
Mój lekarz poradził mi zrobienie przeciwciał igg bo widział że panikuje.. I sam powiedział że na tym etapie nie ma potrzeby faszerowac mnie tabletkami ...I fakt pozniej gdzieś czytałam że jak już się przechodzilo to (smarować mascia) i niebezbiecznie jest tylko w pierwszych tygodniach...Ja byłam po 21 tygodniu

Mój lekarz poradził mi zrobienie przeciwciał igg bo widział że panikuje.. I sam powiedział że na tym etapie nie ma potrzeby faszerowac mnie tabletkami ...I fakt pozniej gdzieś czytałam że jak już się przechodzilo to (smarować mascia) i niebezbiecznie jest tylko w pierwszych tygodniach...Ja byłam po 21 tygodniu

Ja mam skierowanie na krew ogólne badania i musze zrobić przed 31 stycznia więc na własny koszt zrobię dla świętego spokoju te badania i na wizycie lekarz będzie pewien co i jak ze mną

Ja mam skierowanie na krew ogólne badania i musze zrobić przed 31 stycznia więc na własny koszt zrobię dla świętego spokoju te badania i na wizycie lekarz będzie pewien co i jak ze mną
Ja zrobiłam samo hsv 1/2 igg żeby sprawdzić czy przechodzilam...igm już nie robiłam bo stwierdzilam że nie ma sensu bo widzę że mam na ustach[emoji16] zaplacilam 41zł wyniki na drugi dzień ....na igm czeka się 10 dni... pamiętaj że przeciwciala wytwarzaja się około 14dni od momentu wyjścia na ustach....więc nie wiem kiedy miałaś i czy jest sens zeby to robić?lepiej zapytaj lekarza.

Ja zrobiłam samo hsv 1/2 igg żeby sprawdzić czy przechodzilam...igm już nie robiłam bo stwierdzilam że nie ma sensu bo widzę że mam na ustach[emoji16] zaplacilam 41zł wyniki na drugi dzień ....na igm czeka się 10 dni... pamiętaj że przeciwciala wytwarzaja się około 14dni od momentu wyjścia na ustach....więc nie wiem kiedy miałaś i czy jest sens zeby to robić?lepiej zapytaj lekarza.

No dziś rano jak wstałam mi wyszło :)

reklama
Dziś mam taki super wolny dzień... :) Mam zamiar sporządzić sobie listy wyprawkowe. Takie ogólne. W tym tygodniu idę do brata na rekonesans co od nich będę mogła użyczyć dla Natalci, a co trzeba będzie na pewno kupić :) O ciuszkach w ogóle nie myślę, bo w ostatnim miesiącu urodziły 3 moje koleżanki i 3 dziewczynki na świecie moja będzie kolejna więc pewnie jakieś ciuszki od nich dostaniemy :) Mąż się śmieje , że będą kolejne psiapsiółki rosły :) Teraz będę się skupiać na produktach kosmetycznych, bo to tak czy inaczej trzeba kupić. A o reszcie będę myśleć dalej.
W przyszłym tygodniu idę do mojego gina, będzie USG, bo ma sprawdzać stan szyjki itp. Do tego mam zrobić tylko mocz ogólny, no i będzie przeglądał wyniki badań prenatalnych.

Do góry