reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

Dziewczyny czy Wam tez widać przez skore cały układ krwionośny?:)

Moje żyły były zawsze bardziej widoczne, ale w ciąży to jestem cała w sieci, szczególnie na piersiach, brzuchu, stopach.
Oo tak, u mnie też bardzo widać. Bardzo mi się to rzuca w oczy bo mam dość ciemną karnację więc nigdy u mnie żyły nie były tak widoczne, a teraz na klatce piersiowej mam niebieską siatkę. Poza tym naczynka mi pękają jak nigdy dotąd [emoji19]

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Oo tak, u mnie też bardzo widać. Bardzo mi się to rzuca w oczy bo mam dość ciemną karnację więc nigdy u mnie żyły nie były tak widoczne, a teraz na klatce piersiowej mam niebieską siatkę. Poza tym naczynka mi pękają jak nigdy dotąd [emoji19]

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie widać żyłki na brzuchu, na piersiach, najbardziej na nogach żyłki są widoczne. Tez mam ciemną karnację a wszystko prześwituje.
Chyba się żyły rozszerzają też i dlatego je widać

Mi dzisiaj się śniło, że będzie córeczka i wyszłam z gabinetu cała happy :)
Może się spełni, takie moje urodzinowe dzisiaj życzenie :)
Dzisiaj świętuje :) Obiad iście wymarzony, tort od męża też :) a maluszek puka w brzuszku :)
3 z przodu to już nie przelewki.
Miłego dnia życzę :)

Wszystkiego Najlepszego! :) i cudnego Dnia! :)

Dziewczyny, planuje wyjazd pod koniec lutego z synkiem na małe ferie.
Znacie jakieś fajne miejsca dla rodzin z dziećmi? Góry, morze?
Szukam i nie mam totalnie pomysłu gdzie możemy wyjechać.

Mi też bardzo widać żyłki, w pierwszym trymestrze robiły mi się straszne siniaki na udach, aż się lekarz zastanawiał czy mnie na badanie układu krzepnięcia nie wysłać, ale na szczęście samo przeszło i teraz tylko te żyłki zostały

Dzisiaj świętuje :) Obiad iście wymarzony, tort od męża też :) a maluszek puka w brzuszku :)
Spełnienia marzeń i dużo zdrówka [emoji8]

Sto lat sto lat [emoji8] dużo podwojnego zdrowka i spełnienia marzeń

Mi się moja córcia jeszcze ani raz nie przysnila...[emoji20] jak mam to same głupie sny...dzisiaj w stylu że ukrywalismy jakiegoś trupa w domu...potem jeszcze się okazało że na strychu w zamrażarce też jakieś członki kogoś...masakra skąd te głupoty się biorą i człowiek po nocach spać nie może

Co do żył to u mnie piersi i uda....A na łydkach pajaczki i już coś pod żylaki....któraś kupowała rajstopy uciskowe?np scholla czy już jakieś apteczne?

reklama
Sto lat sto lat [emoji8] dużo podwojnego zdrowka i spełnienia marzeń

Mi się moja córcia jeszcze ani raz nie przysnila...[emoji20] jak mam to same głupie sny...dzisiaj w stylu że ukrywalismy jakiegoś trupa w domu...potem jeszcze się okazało że na strychu w zamrażarce też jakieś członki kogoś...masakra skąd te głupoty się biorą i człowiek po nocach spać nie może

Ja też od dwóch nocy mam koszmary. Śni mi się że coś koło mnie stoi , a ja nie mogę się ruszyć. A dzisiaj mi się śniło, że stała koło mnie jakaś czarna złowroga postać. Przesuwam wtedy męża i kładę się między nim a ścianą i nakrywam się jego ręką i jakoś zasypiam normalnie.

@JustYs21 wszystkiego naj naj. Spokojnej i zdrowej ciąży i szybkiego porodu[emoji6]

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry