reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2018

Dziewczyny czy Wam tez widać przez skore cały układ krwionośny?:)

Moje żyły były zawsze bardziej widoczne, ale w ciąży to jestem cała w sieci, szczególnie na piersiach, brzuchu, stopach.
Oo tak, u mnie też bardzo widać. Bardzo mi się to rzuca w oczy bo mam dość ciemną karnację więc nigdy u mnie żyły nie były tak widoczne, a teraz na klatce piersiowej mam niebieską siatkę. Poza tym naczynka mi pękają jak nigdy dotąd [emoji19]

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Oo tak, u mnie też bardzo widać. Bardzo mi się to rzuca w oczy bo mam dość ciemną karnację więc nigdy u mnie żyły nie były tak widoczne, a teraz na klatce piersiowej mam niebieską siatkę. Poza tym naczynka mi pękają jak nigdy dotąd [emoji19]

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie widać żyłki na brzuchu, na piersiach, najbardziej na nogach żyłki są widoczne. Tez mam ciemną karnację a wszystko prześwituje.
Chyba się żyły rozszerzają też i dlatego je widać

Mi dzisiaj się śniło, że będzie córeczka i wyszłam z gabinetu cała happy :)
Może się spełni, takie moje urodzinowe dzisiaj życzenie :)
Dzisiaj świętuje :) Obiad iście wymarzony, tort od męża też :) a maluszek puka w brzuszku :)
3 z przodu to już nie przelewki.
Miłego dnia życzę :)

Wszystkiego Najlepszego! :) i cudnego Dnia! :)

Dziewczyny, planuje wyjazd pod koniec lutego z synkiem na małe ferie.
Znacie jakieś fajne miejsca dla rodzin z dziećmi? Góry, morze?
Szukam i nie mam totalnie pomysłu gdzie możemy wyjechać.

Mi też bardzo widać żyłki, w pierwszym trymestrze robiły mi się straszne siniaki na udach, aż się lekarz zastanawiał czy mnie na badanie układu krzepnięcia nie wysłać, ale na szczęście samo przeszło i teraz tylko te żyłki zostały

Dzisiaj świętuje :) Obiad iście wymarzony, tort od męża też :) a maluszek puka w brzuszku :)
Spełnienia marzeń i dużo zdrówka [emoji8]

Sto lat sto lat [emoji8] dużo podwojnego zdrowka i spełnienia marzeń

Mi się moja córcia jeszcze ani raz nie przysnila...[emoji20] jak mam to same głupie sny...dzisiaj w stylu że ukrywalismy jakiegoś trupa w domu...potem jeszcze się okazało że na strychu w zamrażarce też jakieś członki kogoś...masakra skąd te głupoty się biorą i człowiek po nocach spać nie może

Co do żył to u mnie piersi i uda....A na łydkach pajaczki i już coś pod żylaki....któraś kupowała rajstopy uciskowe?np scholla czy już jakieś apteczne?

reklama
Sto lat sto lat [emoji8] dużo podwojnego zdrowka i spełnienia marzeń

Mi się moja córcia jeszcze ani raz nie przysnila...[emoji20] jak mam to same głupie sny...dzisiaj w stylu że ukrywalismy jakiegoś trupa w domu...potem jeszcze się okazało że na strychu w zamrażarce też jakieś członki kogoś...masakra skąd te głupoty się biorą i człowiek po nocach spać nie może

Ja też od dwóch nocy mam koszmary. Śni mi się że coś koło mnie stoi , a ja nie mogę się ruszyć. A dzisiaj mi się śniło, że stała koło mnie jakaś czarna złowroga postać. Przesuwam wtedy męża i kładę się między nim a ścianą i nakrywam się jego ręką i jakoś zasypiam normalnie.

@JustYs21 wszystkiego naj naj. Spokojnej i zdrowej ciąży i szybkiego porodu[emoji6]

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry