reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2018

Ja tez juz czekam w poradni,a przede mną X osób. W takich momentach tęsknię za prywatnym prowadzeniem ciąży :p
Bierz ze mnie przykład i ciś jako pierwsza [emoji14]

9ewnqqmzi7le71mi.png

reklama
Dziewczyny czy Wam tez widać przez skore cały układ krwionośny?:)

Moje żyły były zawsze bardziej widoczne, ale w ciąży to jestem cała w sieci, szczególnie na piersiach, brzuchu, stopach.

Witajcie dziewczyny,
U mnie kolejna noc nie przespana, w niedziele mnie chorubsko rozłożyło i nadal męczy....zatoki jak nic! Jestem już wykończona:( do tego chyba od kaszlu mnie podbrzusze pobolewa i kłuje....ahhh
Miłego dnia:)

współczuje, mnie od wczoraj męczy choróbsko. Źle mi się śpi.
Muszę lekarza poprosić, żeby sprawdził co się dzieje, pod żebrami od kilku dni bardzo mnie boli, mam wrażenie jakbym siniaka miała pod skórą. Nie mogę spać w żadnej pozycji, bo to się odzywa i rano boli zanim sie rozchodzę.
Jak kolka, jak siniak, nie wiem..

Mi dzisiaj się śniło, że będzie córeczka i wyszłam z gabinetu cała happy :)
Może się spełni, takie moje urodzinowe dzisiaj życzenie :)
Dzisiaj świętuje :) Obiad iście wymarzony, tort od męża też :) a maluszek puka w brzuszku :)
3 z przodu to już nie przelewki.
Miłego dnia życzę :)

Dzisiaj świętuje :) Obiad iście wymarzony, tort od męża też :) a maluszek puka w brzuszku :)
Mi się na początku ciąży śniło 2 razy że urodziłam córeczkę w 12 tygodniu lekarka powiedziała że chyba chłopiec a wczoraj na wizycie powiedziała na 100% a nawet i więcej będzie dziewczynka :)

Co do zyl to u mnie tak samo strasznie widać w pierwszej było to samo..

Dzisiaj przejrzałam sobie jeden karton ciuszkow po synku i większość mam naprawdę uniwersalnych tylko że wszystko grube

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Spełnienia marzeń Kochana [emoji173]

9ewnqqmzi7le71mi.png

współczuje, mnie od wczoraj męczy choróbsko. Źle mi się śpi.
Muszę lekarza poprosić, żeby sprawdził co się dzieje, pod żebrami od kilku dni bardzo mnie boli, mam wrażenie jakbym siniaka miała pod skórą. Nie mogę spać w żadnej pozycji, bo to się odzywa i rano boli zanim sie rozchodzę.
Jak kolka, jak siniak, nie wiem..

Oj to obie mamy nieprzespane noce:(
Ja jeszcze poczekam do jutra jak nie będzie jakiejkolwiek poprawy to idę do lekarza bo się wykoncze .
A Tobie dużo zdrówka i spełnienia marzeń

reklama
Wróciłam:confused2: Trzy godziny się wysiedziałam jak głupia i dopiero po wyjściu zorientowałam się, że na recepcie nie ma żelaza :/ Poza tym dostałam luteinę bo skraca mi się szyjka szyjka i jesli za miesiąc ta tendencja się utrzyma to skieruje mnie do szpitala :( Tyle dobrze, że podejrzał Malucha i tam wszystko okej. Na jakieś straszne pomiary nie nalegałam, bo pojutrze mam połówkowe więc się naoglądam z każdej strony :D

Do góry