AgaRS90
Fanka BB :)
Katowice Łubinowa ponoć też superAha A w którym? Podobno ten Szpital Zakonu Bonifratrów jest dobry.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Katowice Łubinowa ponoć też superAha A w którym? Podobno ten Szpital Zakonu Bonifratrów jest dobry.
Znów sobie pospałam U mnie też mokro, buro i szaro, ale mam nadzieję, że uda mi się wyskoczyć na dłuższy spacer później.
Odnośnie wcześniej poruszanego tematu, to ja też jeszcze nic nie kupiłam dla maluszka i póki co to czekam. Wczoraj wpadłam znów przy okazji zakupów do sklepu z asortymentem dziecięcym, pomacałam ubranka, pooglądałam łóżeczka i na ten moment mi to wystarczy
I mam poczucie, że w myśleniu o tym wszystkim to jestem daleko w tyle za Wami Kwestia porodu to dla mnie kosmos, bo ogóle na razie o tym nie myślę, nie planuję znieczulenia, nie zastanawiam się jak to będzie i czy może inny szpital wybrać... NIC A to też nie w moim stylu, bo zawsze lubiłam mieć wszystko poukładane w głowie dużo wcześniej. Tym razem jakoś mam poczucie, że jest duuużo czaasu. Mam nadzieję, że się nie ocknę nagle w panice, że jestem nieprzygotowana
Aha i pytanie mam do Was w sprawie imion dla dziecka. Dajecie dwa imiona czy jedno? I same też macie dwa czy jedno?
Ciężko główkujemy z mężem od paru dni nad chłopięcym imieniem i nie jest łatwo A skoro nie możemy jednego wymyślić, to nie wiem czy jest sens kombinować nad drugim?
U nas drugie imię zwykle nadawane jest po dziadkach, i tego będziemy się trzymac i my więc chłopiec będzie na drugie miał Andrzej ( imię mojego taty wykorzystał już mój brat więc weźmiemy teścia imię) a jeśli dziewczynka to drugie będzie Ewa albo JolantaZnów sobie pospałam U mnie też mokro, buro i szaro, ale mam nadzieję, że uda mi się wyskoczyć na dłuższy spacer później.
Odnośnie wcześniej poruszanego tematu, to ja też jeszcze nic nie kupiłam dla maluszka i póki co to czekam. Wczoraj wpadłam znów przy okazji zakupów do sklepu z asortymentem dziecięcym, pomacałam ubranka, pooglądałam łóżeczka i na ten moment mi to wystarczy
I mam poczucie, że w myśleniu o tym wszystkim to jestem daleko w tyle za Wami Kwestia porodu to dla mnie kosmos, bo ogóle na razie o tym nie myślę, nie planuję znieczulenia, nie zastanawiam się jak to będzie i czy może inny szpital wybrać... NIC A to też nie w moim stylu, bo zawsze lubiłam mieć wszystko poukładane w głowie dużo wcześniej. Tym razem jakoś mam poczucie, że jest duuużo czaasu. Mam nadzieję, że się nie ocknę nagle w panice, że jestem nieprzygotowana
Aha i pytanie mam do Was w sprawie imion dla dziecka. Dajecie dwa imiona czy jedno? I same też macie dwa czy jedno?
Ciężko główkujemy z mężem od paru dni nad chłopięcym imieniem i nie jest łatwo A skoro nie możemy jednego wymyślić, to nie wiem czy jest sens kombinować nad drugim?
Ja mam dwa, mąż też i DWA też nadamy dzieckuZnów sobie pospałam U mnie też mokro, buro i szaro, ale mam nadzieję, że uda mi się wyskoczyć na dłuższy spacer później.