reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

reklama
Witajcie w niedzielę. Ja dzisiaj się lenię ile mogę :) Śnieg u nas sypie od kilku godzin, jest pięknie :) Ale to tylko do rana i roztopi się. Marzę o takich prawdziwych świętach ze śniegiem, już tyle lat bez śniegu.
Widziałyście nową promocje w Rossmann ? 4 różne produkty dla maluchów - dwa dostaniecie gratis. Z kartą ross.
Ja dzisiaj musiałam skorzystać. Kupiłam chusteczki nawilżane, kremy do pielęgnacji. Dla młodego i starszego :) Oszczędzilam ponad 30 zł :) mała rzecz a jak cieszy :D

My po weekendzie lenistwa...Już jutro idę podglądać dzidzie ...W końcu doczekalam się...3-4tygodnie w takim wypadku to wieczność dla nas dziewczyny...

Napisane na HUAWEI P7 mini w aplikacji Forum BabyBoom

A poza tym wzięło mnie na ogladanie łóżeczek i komody i przewijakow...już niedługo [emoji1]

Łał! U nas też makiełki królują - w sumie dodajemy rodzynki i orzechy włoskie - inoczywiście miód i masło. Kiedyś robiłam z łazankami a teraz kupuję takie kokardki mini :)

Miałam dziś kryzys - dosłownie pół dnia przespłam, ale obstawiam że to po tym koszmarnym obżarstwie przez ostatnie dwa dni ;) Teraz pewnie będę miała problem z zaśnięciem :p

Jestem totalnie poza tematem chust, bo najzwyczajniej na świecie nie chciałoby mi się ich zawiązywać ;) Ale sama idea mi się podoba! U nas będzie auto i wózek ;)

Makiełki to to samo co łazanki z makiem? Uwielbiam! Tak samo jak kutie :)
Dziewczyny z Podlasia - czy któraś z was poleca doradcę chustowego? Słyszałam że lepiej już teraz się tego nauczyć bo potem z brzuszkiem bedzie ciężko :p

ja byłam w Centrum Naturalnego Rodzicielstwa Link do: O nas - Centrum Naturalnego Rodzicielstwa ROZKWIT
Było bardzo fajnie :)
Jak byłam na tym spotkaniu to były: rodzice z 3 miesięcznym dzieckiem (zalecił im ortopeda noszenie dziecka w chuście), dziewczyna w ciąży chyba z 8 miesiąc (ale trochę brzuch jej nie pozwalał dobrze wiązać lalki), ja z własnym 8 tygodniowym szkrabem. Polecam chustonoszenie. Mój M nie mógł wtedy uczestniczyć w spotkaniu, ale pokazałam mu wszystko i jak czasem gdzieś wychodziliśmy to sam ją nosił :)

U mnie weekend cały jak najbardziej na plus. Gorzej z dzisiejsza noca, obudziłam się dwie godziny temu i nie moge spac. Strasznie mnie pieka cale okolice intymne i co chwilę latam do toalety.. jakaś masakra :( Dziewczyny, czy my mozemy cos stosowac na takie pieczenie czy lepiej do lekarza??

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie weekend cały jak najbardziej na plus. Gorzej z dzisiejsza noca, obudziłam się dwie godziny temu i nie moge spac. Strasznie mnie pieka cale okolice intymne i co chwilę latam do toalety.. jakaś masakra :( Dziewczyny, czy my mozemy cos stosowac na takie pieczenie czy lepiej do lekarza??

Ja bym na twoim miejscu dziś poszła do lekarza z takimi inefcjami to nie ma żartów

reklama

Biegnij do lekarza! Nie wiadomo czy to jakieś zapalenie , czy infekcja. Ale na pewno nie ma na co czekać.

Dziś w planach mam już świąteczne porządku zaczynam od kuchni. Jeszcze jest trochę czasu, ale powolutku sobie porobię na spokojnie. Do 20 mam zwolnienie więc korzystam.
Teraz w środę idę do lekarza zobaczymy co on powie.

Do góry